StoryEditor
Društvena mrežaNisu razočarani

‘Za ovu izjavu Nataša Janjić treba dobiti dupli honorar‘: ni šesta epizoda ‘Generala‘ nije podbacila, korisnici društvenih mreža ‘vare‘ na ove detalje

Piše L. L.
14. siječnja 2020. - 10:08
General screenshotScreenshot

Korisnici društvenih mreža već su se standardno osvrnuli na posljednju epizodu serije "General" Antnuna Vrdoljaka prikazane u ponedjeljak navečer na HRT-u. I ovaj put Twitteraši su program pratili uživo, a komentari su urnebesni.

Već sam početak jamči kultni status: ‘General’ bi mogao postati najbolja humoristična serija u hrvatskoj povijesti. Urnebesno je sve dok se ne zapitate je li ovo plaćeno našim novcem

Nije bilo većih gafova, poput bočice Jane nasred stola (a 90-e su), reklama za trgovačke lance i mobilne operatere, nije bilo čak ni žešćih rupa kad je riječ o uzročno-posljedičnim vezama, ali zato su neke od izjava glumaca izazvale burne reakcije.

Melodrama se domaćim korisnicima društvenih mreža, čini se, i ne sviđa baš.

Novi misteriji u seriji 'General': u duhu dosadašnje tradicije, ni peta epizoda nije prošla bez gafova; Uočavate li grešku ispred Mustafe Nadarevića?

"Ma i u ratnom stožeru ja sam zaljubljena žena", "I u ratu je more čudesno...", "Ja sam mislila da će mi za ljubav trebat cijeli život, ali ti si ratnik", samo su neke od mudrih izjava koje su zabavile korisnike društvenih mreža, a za ovu posljednju netko je komentirao i kako je Nataša Janjić koja ju izgovara "trebala dobiti dupli honorar".

{twitter}

#GENERAL#ANTUN VRDOLJAK#DRUšTVENE MREžE

Izdvojeno