StoryEditor
Društvena mrežaNJEŽNE RIJEČI

‘Stvari se mijenjaju, ali mi ostajemo isti. Veki, sretna nam godišnjica! Volimo te tati‘: dan nakon vijesti da je Ćorluka dao otkaz i izbrisao Instagram profil, Franka ne ostavlja dojam zabrinutosti

Piše M.P.
21. srpnja 2021. - 12:13

Ekspresni odlazak Vedrana Ćorluke s pozicije pomoćnog trenera iz Lokomotive, koju je opravdao "obiteljskim razlozima", te brisanje Instagram profila, zaintrigirao je i zabrinuo mnoge obožavatelje našeg bivšeg nogometaša i trenera u usponu.

Otkako je vijest o odlasku iz Rusije došla do javnosti, svi se pitaju što li se dogodilo pa je Ćorluka donio takvu odluku nakon svega 13 dana radnog staža.

Budući da je odluku opravda osobnim, obiteljskim razlozima, mnogi su se zapitali je li sve u redu u braku njega i pjevačice Franke Batelić, piše Gloria.

image
Nikša Stipaničev/Cropix


Već danas, pjevačica se oglasila i na Instagramu nježnim riječima čestitala suprugu treću godišnicu braka.

Uz probrane fotografije s njihova bajkovitog vjenčanja, Franka je ovako čestitala Vedranu:

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana, kako veeeeeć? Hvala fotografima na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle..

Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Da... stvari se mijenjaju, ali mi ostajemo isti. Vekiiii sretna nam godišnjica. Volimo te tatich", napisala je Franka uz fotografije.

Pjevačica, inače, najviše objava na Instagramu ima vezanih uz posao, nešto manje sa sinom ili kućnim ljubimcem, a uistinu rijetko objavljuje zajedničke fotografije sa suprugom Vedranom.

Posljednju zajedničku fotografiju objavila je također prije točno godinu dana, kada je Vedranu čestitala drugu obljetnicu braka.

item - id = 1114219
related id = 0 -> 1143241
related id = 1 -> 1138712
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. prosinac 2021 12:12