StoryEditor
Društvena mrežaŠTO JE SIGURNO...

Splitska pjevačica otkrila dečka i neobičan način kako provode dane u izolaciji: na manje od dva metra samo za iznimne potrebe...

Piše PSD
3. travnja 2020. - 09:36
Josko Šupić/Hanza Media

Pjevačica grupe Magazin, 33-godišnja Andrea Šušnjara, dugo je tajila svoj ljubavni život. Da je u sretnoj vezi s Markom Juričićem otkrila je prošloga ljeta.

Sad je otkrila kako žive zajedno i u potpunoj izolaciji, otkad su na snazi mjere zbog koronavirusa.

"Ljubav u doba korone" bilo je sve što je napisala uz fotografiju na kojoj Marko i ona, uz čašu šampanjca u ruci, sjede naslonjenih glava jedno na drugo.

"Preblizu ste, razmak treba biti dva metra!" obratio joj se pratitelj.

"To je samo za potrebe fotografiranja!" - uzvratila je Andrea.

Splitska pjevačica o privatnom životu nikad nije željela pričati za medije, njezina prethodna veza s dečkom koji se zvao Domagoj prošla je potpuno "ispod radara".

No kad se u društvu simpatičnog Marka Juričića pojavila na prošlogodišnjem festivalu u Vodicama, njen blistavi osmijeh i raspoloženje nisu mogli proći nezapaženo među novinarima.

"Sretna sam i zaljubljena i to je sve što ću reći. Nakon ljubavnih brodoloma koji su bili veći nego Titanic, napokon sam sretna u ljubavi, ali neću više ništa o tome pričati, ne bih htjela još to iznositi u javnost" - izjavila je prije osam mjeseci Andrea Šušnjara.

U razgovoru za Story otkrila je i detalje.

"Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina" - ispričala je.

Prije 10-ak dana je, kako bi razveselila svoje pratitelje, podijelila video snimljen koji tjedan ranije, "kad se još moglo družiti", kako je objasnila, u kojemu s članovima benda u opuštenom izdanju, u dnevnom boravku, pjeva hit "Magazina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 23:14