StoryEditor
Društvena mrežasvi hoće u 'klub'

Splićani pohrlili po ulaznice za Sevin koncert, Spaladium Arena gotovo rasprodana

Piše PSD.
14. studenog 2013. - 18:05
Najveća domaća glazbena zvijezda Severina Vučković održat će 6. prosinca veliki koncert pred svojim sugrađanima, u Spaladium Areni, što splitska publika očekuje s velikim uzbuđenjem.

Prodaja ulaznica za Severinin koncert u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub'  iznenadila je i same organizatore,pa je tako u samo nekoliko dana dvorana gotovo rasprodana te se čakrazmišlja o mogućnosti da Severina u SpaladiumAreni nastupi - dva puta.

- Prodaja ulaznica za Severinin koncert je nevjerojatna. Od svihkoncerata u Spaladium Areni, a pamte se koncerti Gibonnija, Čolica,Balaševća, Rozge, Merlina...ovo je najbolja prodaja.

Prema interesu publike, moglo bi se razmišljati i o drugom koncertu što bi za Split bilanevjerojatna priča. No, takva odluka je u rukama Severininogmenadžmenta, a čini nam se da bi već idući tjedan dvorana mogla bitirasprodana.

Ponosni smo što će Spaladium Arena u novi život krenuti sjoš jednim spektaklom i iznimno nam je drago da je Severina bilastrpljiva i pričekala da Spaladium dođe ponovo u funkciju.

Ovo jestvarno nevjerojatno zanimanje i koliko vidim, jedina briga Splićanaovih dana je kako nabaviti ulaznicu za ovaj spektakl - rekao je RencoPosinković, direktor Spaladium Arene.

Nažalost, kako je kazao Sevin menadžer Tomislav Petrović, popularna pjevačica već ima dogovoren raspored sve do kraja godine te neće biti moguće organizirati još jedan koncert u Splitu, stoga svima onima koji ne žele propustiti ovaj glazbeno scenski-spektakl predlažemo da požure po svoje ulaznice.

foto: neja markičević / cropixIzdvojeno

09. kolovoz 2020 19:22