Društvena mrežaGušta u tome

Smršavjela je 70 kilograma bez izgladnjivanja i napornih treninga: na fotografijama 'poslije' izgleda neprepoznatljivo, a kaže da sve duguje svom omiljenom hobiju

Piše J. V.
21. veljača 2019. - 10:46
43118638_289096621936841_1011355843465884755_n

Onaj tko je krenuo u proces mršavljenja ili, kako svi volimo reći jer zvuči moćnije, u borbu s kilogramima, sigurno će krenuti dobro utabanom stazom onima prije sebe, koracima iskusnih dijetaša. Smanjen unos kalorija, tjelovježba, znamo već kako to ide.

U tom procesu ipak brojni pokleknu, budući da prije pomno osmišljenog plana nisu riješili neke stvari "u glavi". Prihvaćanje i onoga što ponekad djeluje kao poraz, ljubav prema sebi i svome tijelu te veselje zbog sićušnih pomaka trebali bi iz dana u dan sve više izguravati umor, sumnju, samokritiku. Jer ako nije tako, neće ni ići.

Dijete su, u međuvremenu, stalno na tapetu, o njima se piše, trikovi se dijele. U isto vrijeme kruže internetskim bespućima fotografije koje ni najmanje ne oslikavaju pravo stanje stvari, već iskrivljenu sliku koju želimo, a nemamo. Jer smo poklekli, opet smo nezadovoljni napretkom, ali to drugi ne znaju - a to je najbitnije.

Inspirativne priče onih koji su uspjeli u "borbi" pobijediti kruže društvenim mrežama, a ona koju je podijelila Brandi Mallory svakako je posebna u gomili. Zašto?

Brandi je plesačica koja ne izgleda poput klasične, utegnute fitness Instagramuše, ali smršavjela je gotovo 70 kilograma. No nije tijelo mučila dugotrajnim dijetama, planirala obroke, brojala kalorije. Kaže da je sav višak izgubila radeći samo ono što najviše voli - plešući.

Kaže da je pronašla aktivnost koja ju raduje, zbog koje se veseli treninzima i uživa u svojim danima. Ne osjeća se iscrpljeno, ne izgladnjuje, a višak kože joj ne predstavlja nikakav problem.

"Ako sam mogla ja, mogu svi", poručuje svojim pratiteljima Brandi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Advanced class is amazing because ?IT (@Dwightholtjr ) KICKS MY ASS! #embracethesuck #danceyourpoundsoff

A post shared by Brandi E. (@brandimallory) on

#PLES#MRšAVLJENJE#BRANDI MALLORY