StoryEditor
Društvena mrežasestre D‘AMELIO

Slavne TikTokerice zgrozile obožavatelje i izgubile pratitelje: na večeri ocrnile vrhunskog kuhara, Dixie povraćala, Charlie tražila pohance...

21. studenog 2020. - 14:23
Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon zadnjeg videa na YouTubeu popularne TikTokerice, sestre D'Amelio, izgubile su popriličan broj pratitelja, Charlie čak njih milijun. Ona je sa sestrom Dixie nedavno pokrenula seriju u kojoj pozivaju slavne osobe na večeru kod svojih roditelja, a posljednjom objavom u kojoj su ugostile YouTubera i šminkera Jamesa Charlesa postale su tema broj jedan u svjetskom šoubizu zbog svog ponašanja - za stolom.

Ljutnju i zgražanje pratitelja izazvale su ispadom ispred kuhara, vrhunskog chefa Aarona Maya. Kada je on za stol donio jedno od jela, Dixie se užasnula jer je u njemu pronašla puža. Naposljetku je povratila, a iako joj je otac rekao da previše dramatizira, to ju nije spriječilo da i dalje ponižava kuhara koji joj je pokušao objasniti kako se radi o specijalitetu.

Zatim je njezina sestra Charlie chefu rekla da neće jesti ništa što je napravio i da želi da joj pripremi nuggetse. Video je dosad pregledan više od 11 milijuna puta, a ima skoro 100 tisuća dislajkova.

Brojni su komentari kako je influencerica radila čudne izraze lica dok je kuhar dolazio do stola te da su sestre izrazito nepristojne. Sestre D'Amelio jako su popularne na društvenoj mreži TikTok.

Dixie ima 43 milijuna pratitelja, a Charlie 98.

- Ne bih htjela da me se smatra razmaženom, pogotovo zbog isječka od 15 sekundi koji je izvađen iz konteksta. U osnovi, taj isječak, koji nije ni bio u originalnom videu, sastoji se od toga da me moj tim i kuhar Aaron May pokušavaju uvjeriti da probam puža, znajući da ću tako reagirati. Volim tog kuhara i nikad ga ne bih uvrijedila na bilo koji način", branila se Dixie u videu koji je naknadno objavila. Samo dobro osmišljeni marketing ili se ipak radi o stvarnoj reakciji - procijenite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 03:19