StoryEditor
Društvena mrežaPOJAVIO SE KOJIĆ

Severina pozdravila generaciju iz ‘72. i poručila 49. godini koju sutra ‘puni‘: Sidi malo, da nas dvi proljudikamo... Potrudi se raspetljati kriznu situaciju, ti znaš koju

Piše M.P.
20. travnja 2021. - 16:29

Danas se, makar iz perspektive poznate splitske pjevačice, događaju važne stvari.

Severina, naime, iščekuje svoj 49. rođendan i u to je ime novoj godini života uputila neke važne poruke.

Poruke je ilustrirala fotografijom snimljenom na Maldivima, kako se, naime, razaznaje iz opisa, a na njoj izgleda, kako bi drugačije, nego svježe i za deset.

Uz nju je napisala:

"Draga moja 48., adio... Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo.

Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"...

Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe.

Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme ?, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili."

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju ?❤️...

Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej?

Ne daj se, 49-to, pozdrav generaciji 1972.".


Objavu su ispratile reakcije podrške drugih poznatih Splićanki, poput Marijane Batinić i Albine, Elle Dvornik, koja joj je poručila: "Sretan rodendan Seve , i nadam se da cu i ja tako izgledati s 49". 

"Zlato moje divno!!!  Samo naprijed! Sve ti cvjetalo!" - napisala joj je i Karmela Vukov Colić.

Dan prije Severininog 49. rođendana u Zagrebu je "osvanuo" i njen suprug Igor Kojić.

image
Igor Kojić u điru preko zagrebačke Ilice
Damjan Tadić/Cropix


Naš ga je fotoreporter snimio na "zagrebačkoj špici", šetao je gradom i opušteno pričao na mobitel.

I Gloria piše kako je Kojić u Zagreb stigao kako bi sa svojom suprugom obilježio važan datum. A ako je suditi i prema njegovom dobrom raspoloženju, moguće da su Severina i Igor počeli raditi na svom odnosu.

image
Damjan Tadić/Cropix


Podsjetimo, već se dugo šuška o problemima u braku slavne pjevačice i njezinog supruga, zajedno nisu viđeni već dugo vremena.

image
Damjan Tadić/Cropix


Da nije sve kako treba, mediji u regiji počeli su pisati nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu te par otad nije viđen zajedno u javnosti.

item - id = 1092729
related id = 0 -> 1128792
related id = 1 -> 1128719
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 06:34