Društvena mrežaNije skrivala ponos

Severina otkrila tko ju je dočekao nakon najtežeg nastupa u karijeri, video eksplodirao na društvenim mrežama

Piše L. L.
severina_koncert3-071219 (2)

Još se uvijek nisu slegli dojmovi nakon Severininog koncerta u Areni Zagreb. U sklopu Magic turneje Splićanka je održala nastup za pamćenje, i to nakon presude prema kojoj gubi skrbništvo nad sinom Aleksandrom zbog čega joj je ovo zacijelo bio jedan od najtežih nastupa u karijeri.

Severina izgubila spor s Milanom Popovićem: sud donio privremenu mjeru i odlučio da dijete živi s ocem, pjevačica bivšem partneru već danas mora predati sina

Javnost ne prestaje brujati o nastupu, na početku kojeg je Severina zajedno s 15ak tisuća ljudi molila Očenaš i Zdravo Mariju, a uslijedili su hitovi od kojih je dvorana odzvanjala u produkciji kakvom se može pohvaliti rijetko koja zvijezda u Hrvatskoj i šire.

Severina prepunoj Areni priredila pravi spektakl, a onda je uslijedila neuobičajena molba: Želim da svi sada sa mnom izmolite Očenaš, to mi treba

Pjevačicu je iz backstagea standardno bodrio suprug Igor Kojić, no tu je, sudeći prema posljednjoj snimci koju je objavila na svome Instagramu, bila i njena mama Ana.

Emotivni video u svega je desetak minuta pogledalo više od 80 tisuća ljudi. Seve i suradnici nakon koncerta razgaljeno skandiraju "Mama, mama!", a gospođa Ana se nije ni trudila skrivati ponos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

#SEVERINA