https://slobodnadalmacija.hr/templates/site/images/svgs/SD_dojavi.svg Slobodna Dalmacija - Severina nikad iskrenija o majčinskoj boli koju proživljava: Danas je dan kad srce zastaje. Vjerujte, ponekad i najjače teško izdrži nastaviti kucati
StoryEditor
Društvena mrežaDirljiv video

Severina nikad iskrenija o majčinskoj boli koju proživljava: Danas je dan kad srce zastaje. Vjerujte, ponekad i najjače teško izdrži nastaviti kucati

Piše M.P.
28. rujna 2020. - 15:31
Darko Tomaš/Cropix

Najpopularnija balkanska pjevačica, Splićanka Severina, pola sata nakon što je objavila dirljivi video u gumenom čamcu u kojem brodi zagrljena sa svojim jedincem pobrala je skoro dvjesto komentara potpore, a rečenu snimku pregledalo je više od 63 tisuće puta!

- Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi.

Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete.

Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti.

Ali sutra je novi dan… - napisala je pjevačica, a video natopljen ljubavlju podložila glazbom iz filma Titanic, točnije pjesmom "My heart will go on" Celine Dion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. prosinac 2020 03:28