StoryEditor
Društvena mrežaLjubav prema teretani

Seksi svećenik koji je mišićima i porukama mira zaludio svijet šokirao posljednjom objavom: 'Bilo je ludo i zabavno, ali pomalo strašno. Previše je seksualnih komentara...'

Piše J. V.
24. rujna 2019. - 22:45
40390062_1981600398805397_5620690423912520323_n

Oskar Arngården senzacija je u svom kraju, ali i na društvenim mrežama. Stotine tisuća ljudi pobožno prate profil ovog švedskog bildera, ali ne samo zbog mišića kojih se ne bi posramio ni Chris Hemsworth u "Thoru", već i zbog božje riječi koju širi.

Oskar je, naime, svećenik.

35-godišnjak je na svome Instagramu ujedinio dvije ljubavi i dva zanimanja - svećeničko zvanje i dizanje utega. Prvak u Crossfitu i zaređeni luteranski svećenik, rekli bi neki, spojio je nespojivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

No s druge strane, u tome je "kombiniranju" zaista dobar. Njegove objave sasvim su u skladu s onim što poručuju svećenici s oltara, a svoje pratitelje "uči" ljubavi i prihvaćanju. Širi poruku mira, u isto vrijeme propagirajući zdrav način života, piše NewzWave.

Crossfit svećenik koji se upravo tako naziva i na Instagramu sebe točnije opisuje kao "svećenika s velikom strašću prema treniranju". Kad ne krsti djecu i ne vjenčava parove, on diže utege.

Nije trebalo dugo da ga otkriju društvene mreže, a njegova videa i fotografije postanu masovno "lajkane". Zgodni svećenik zaludio je tisuće diljem svijeta, no sudeći prema jednoj od posljednjih objava, takva mu vrsta pažnje ipak ne odgovara. 

"Posljednji su tjedni bili su ludi. Bilo je zabavno, ali i pomalo strašno. Primijetio sam da mi je sva pažnja koju dobijam počela stvarati nelagodu...

Otvorio sam ovaj profil kako bih pričao o onome što zaista smatram važnim u životu. A to je Bog... Uz to, možda, podučiti nekoga zdravome načinu života. Upravo to želim od svog profila na Instagramu - ništa više i ništa manje..:", piše svećenik kojemu je očito zasmetalo što mu u komentarima pišu da je "seksi" jer nastavlja...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

"Pojavile su se neke stvari koje ne želim na svojoj stranici. Zlonamjerni komentari, nepoštovanje, seksualne poruke... Kako bih se nosio s tim, ne preostaje mi dugo no brisati ih", poručuje zgodni svećenik.

Nakon toga prestao je, barem zasad, s objavama mišića i fotografija iz teretane, a umjesto toga ponudio šokiranim pratiteljima nešto drugačije prizore. Na jednoj fotografiji služi misu, dok druga prikazuje oblačno nebo kroz koje se probijaju zrake sunca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

"Nebesa slave Boga, nebo predstavlja djelo njegovih ruku", citira stihove psalma i poručuje: "Vjera... vjerovati u nešto veće, snažnije i pametnije od nas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 08:51