StoryEditor
Društvena mrežaDobre vijesti

Princ Harry oglasio se prvi put otkako je objavljena skandalozna odluka o "Megxitu": nije ni spomenuo ono o čemu svi bruje, ima skroz drugu poruku

Piše L. L.
15. siječnja 2020. - 21:21
Daniel Leal-Olivas/AFP

Princ Harry oglasio se prvi put nakon skandala koji je nastao kad su on i supruga Meghan Markle odlučili povući se sa svih kraljevskih dužnosti i samostalno preseliti u Kanadu.

Iako britanska javnost još uvijek ne prestaje brujati o "Megxitu", poruka koju je uputio Harry nema veze s tim. U posljednjoj objavi princ nije niti spomenuo sastanak s kraljicom koja je dala blagoslov udaljavanju dijela obitelji, nije prokomentirao ni napise kako ga se brat William odlučio "odreći" nakon ove skandalozne odluke.

'Megxit' užasnuo Britance, u monarhiji kaos: 'Kraljicu ponizilo razmaženo derište i njegova proračunata, sebična supruga'; Stručnjaci objašnjavaju zašto je Harryjev i Meghanin plan loše promišljen

Harry jenajavio šeste sportske igre Invictus koje će se održati u Njemačkoj 2022. godine.

"Nadam se da su svi u Njemačkoj spremni za nevjerojatan tjedan sporta! Ne sumnjam da će njemačka javnost podržati ove Igre i da svaki natjecatelj može očekivati ​​srdačnu dobrodošlicu i nevjerojatnu atmosferu", stoji uz snimku u kojoj Harry govori da će se ove godine Invictus Games održati u Haagu te da će na njima sudjelovati 20 zemalja.

Harry je ove međunarodne sportske igre na kojima se ranjeni i invalidni ratni veterani natječu u različitim sportovima pokrenuo 2014. godine, a prošle ga je godine na svečanom otvaranju u Sydneyju pratila i Meghan. Bivša vojvotkinja jučer je prvi put viđena u javnosti od objave.

#PRINC HARRY#MEGHAN MARKLE

Izdvojeno