Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaFOTO POSLASTICA

Ovo je vođenje ljubavi kroz objektiv: slavni glumac snimio neke od najljepših kadrova rodnog grada, pogledajte Šibenik Višnjićevim očima

Piše M. Klarić
25. siječnja 2019. - 14:42
goran00

"U kazalište sam došao s devet godina i nama djeci koji smo tu bili teatar bio drugi dom. Osim što smo voljeli glumu, bilo je tu i drugih izazova.

Dolazili smo satima prije proba, igrali se po podrumima, hodali po ovom stropu, na što bi se konzervatori sad zgrozili..." - kroz smijeh je ispričao prije neki dan Goran Višnjić u šibenskom kazalištu, prisjećajući se uzbudljivih godina svojih početaka i djetinjstva, naravno.

Sasvim je jasno da boravak u rodnom gradu u slavnom glumcu uvijek budi posebne emocije, a ovoga puta on ih pokazuje na poseban način.

S toliko strasti i gušta slikaje voljeni grad da njegovi pratitelji na Instagramu mogu svjedočiti čistom vođenju ljubavi kroz objektiv.

"Kanal Sv Ante, Šibenik...... Nevera se sprema, vitar lupa škurama...” - napisao je prije par sati uz impresivnu fotografiju jednog od najljepših kanala i ulaza s morske strane u grad na Jadranu.

Pratitelji su oduševljeni prizorom, gospođa je na engleskom ispisala komentar kako je "Bog bio posebno raspoložen kad je stvarao Šibenik".

A Goran Višnjić je očito posebno raspoložen za proslaviti svoj grad, teško da bi itko drugi mogao to napraviti uspješnije od njega.

I fotografija čija je glavna zvijezda Katedrala Svetog Jakova pokazuje kako bi mogao biti uspješan i da sasvim promijeni profesiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St Jakov cathedral... hometown...😊... #sibenik #croatia

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Svoje su mjesto u albumu našli i slapovi Krke, a uz zračnu snimku detalja iz Žaborića je naveo: "Ka' dite san se penja na ovaj most od doli, vrime je da promijenim perspektivu...".

 
#šIBENIK#GORAN VIšNJIć

Izdvojeno