StoryEditor
Društvena mrežaJE LI OVO MOGUĆE?!

Legendarnom splitskom bendu otkazan koncert u Rijeci: Rekli su da nam ne mogu jamčiti sigurnost...

Piše L.L.
20. siječnja 2020. - 18:00
Duje Klarić/Hanza Media

Splitska grupa Đubrivo objavila je na svojoj Facebook stranici da se njihov koncert u Rijeci, planiran za Valentinovo, 14. veljače, otkazuje i to iz - sigurnosnih razloga!

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nažalost, svirka u Rijeci koja se trebala održat 14.2., je otkazana, i užasno nam je krivo zbog toga.

Naime, organizator ne može jamčit sigurnost nekom ko dolazi iz Splita zbog dobro poznate riječke netrpeljivosti prema Splitu, koja je postala tolika da se sa stadiona prenosi čak i na koncert benda koji nema nikakve veze s nogometom i čiji članovi već više od 20 godina uopće ne idu na utakmice.

Naravno, ovo se ne odnosi na sve Riječane. Imamo puno fanova u Rijeci i okolici, nismo tamo bili pet godina i ovo bi bila svirka za pamćenje, ali, nažalost, neće je bit ni sad ni ikad više.

Jednostavno, nemamo običaj dolazit u gradove u kojima smo nepoželjni, a na popisu tih gradova u 26 godina naše karijere stoji samo i jedino Rijeka.

Želimo zahvalit organizatorima i osoblju kluba, i želimo im se ispričat ako smo im izazvali bilo kakve neugodnosti.

Također, želimo da ovaj val mržnje ne izazove splitski odgovor, i da svi riječki bendovi, pa čak i aktivni pripadnici navijačke scene, i dalje bez ikakvih problema nastupaju u Splitu, kako je i do sad bilo.

I, molimo sve fanove i štovatelje da u komentarima ne napišu nijedan jedini ružni ili uvredljivi komentar o Rijeci i Riječanima, jer nećemo dozvolit da mržnja rodi novu mržnju i jer ovo nema nikakve veze ni s gradom ni s klubom u kojemu smo tribali svirat.

Sve vas voli vaša Đubrad, vidimo se nekom drugom zgodom u nekom drugom gradu." - navodi se u postu.

#DJUBRIVO#TONI ANIčIć KOJA

Izdvojeno