StoryEditor
Društvena mrežasretna godišnjica

Naša poznata glumica objavila stare fotografije s vjenčanja: Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako...

Piše L.L.
30. svibnja 2019. - 21:03

Naša poznata glumica i vlasnica Malog kazališta 'Moruzgva', Ecija Ojdanić, proslavila je devetu godišnjicu braka s redateljem Robertom Orhelom. Emotivnom objavom na Instagramu Ecija se prisjetila se kako je sve izgledalo prije devet godina, kada je u bračnu luku uplovila drugi put. 

- Prije točno 9 godina.. večer prije bila je oluja, što za vjenčanje u istarskom selu i nije neka dobra predispozicija. Ali ujutro je zasjalo sunce i osvanuo je prekrasan dan. I tako uvijek kod nas. U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako. Sretna ti deveta godišnjica, ljubavi moja!, napisala je glumica i objavom brzo privukla brojne obožavatelje. 

Objavila je i tri privatne fotografije s vjenčanja koje se održalo na istarskom imanju Dvori od Škrapi, a na njima se vidi kako je Ecija nosila atipičnu vjenčanicu nježnoružičaste boje. Glumica je tada bila četiri mjeseca trudna. Kako se u to vrijeme pisalo, vjenčanje su uveličali samo kumovi, roditelje, sestre i uži članovi njihovih obitelji.

 

Atraktivna 44-godišnja glumica rodom iz Drniša s redateljem ima sina Jakova, a zajednički odgajaju i Ecijinu kćer iz prvog braka Cvitu. Prvi glumičin brak bio je s glazbenim menadžerom Antom Viljcem. 

#VJENČANJE#ECIJA OJDANIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 14:25