StoryEditor
Društvena mrežaZgodni Cetinjanin

‘Najzgodniji kirurg na svijetu‘ vodi sasvim normalan život: slike svakodnevice Vasilija Vujovića otkrivaju njegovu nježnu stranu

Piše PSD
15. rujna 2021. - 12:06

Svjetski mediji su ga proglasili za najzgodnijeg kirurga na svijetu, nakon toga naglo mu je skočila popularnost na društvenim mrežama, a usprkos svojih preko 200 tisuća pratitelja na Instagramu Vasilije Vujović vodi normalan život.

Ovaj zgodni 32-godišnji plastični kirurg podrijetlom je iz Cetinja u Crnoj Gori, a još otkako je bio dijete znao je da želi biti liječnik. U jednom je intervjuu rekao da je prvi doktor u svojoj obitelji, ali da je bez obzira na to znao da je to njegov poziv. Rekao je i da zna da to zvuči kao klišej, ali da je oduvijek imao takvu viziju svoje budućnosti.

Vasilije nije miljenik žena samo zbog svog naočitog izgleda. Veliki je ljubitelj životinja, a od njegovih fotografija sa psom pratiteljicama se tope srca.

Dobar je unuk i svoju ljubav prema baki rado dijeli sa svijetom. Ispod jedne fotografije s njom je napisao: “Moj anđeo, moja baka.”

Svoj Instagram profil koristi i za marketinške svrhe. Često objavljuje slike prije i poslije plastičnih operacija koje obavlja da bi privukao nove klijentice.

Na veliko razočaranje brojnih obožavateljica Vasilije je oženjen i ima sina te nikad ne odgovara na komentare u kojima mu žene izražavaju svoje obožavanje.

Cetinjanin često putuje, a ljeta provodi na moru u rodnoj Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 12:06