StoryEditor
Društvena mrežasubota za party

Najbolji sound sistem na svijetu i Valentino Kanzyani rasturit će ‘Kameleon’

Piše PSD.
28. studenog 2014. - 16:28

Splitski klub 'Kameleon' ove će subote, 29. studenog, javnosti premijerno predstaviti ponajbolji svjetski sound system, ozvučenje kakvim se još može pohvaliti tek nekoliko klubova na Ibizi, u Berlinu, New Yorku...

Riječ je o tzv. Funktion One (F1), višestruko nagrađivanom sound systemu koji će se od ove klupske sezone koristiti i u Splitu, a obvezna je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja ili Burning Man festivala.

Zanimljivo, osim što je omiljen na elektroničkoj glazbenoj sceni, Funktion One se zbog iznimnih mogućnosti sve više koristi i u operama, performansima, a odnedavno čak i u crkvama.

Premijeru u “Kameleonu” uveličat će i gostovanje poznatog DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija, kojemu će podršku dati domaći DJ-evi Mariano Mateljan te Madezh iz ekipe 'Cruise'.

Inače, Kanzyani djeluje još od 1995. godine i jedno je od najvećih imena na techno sceni. Slavu je stekao rezidencijom u kultnoj “Ambasadi Gaviolli”, a vlasnik je i vlastite diskografske kuće.

U najavi splitskog partija, Kanzyani je poručio kako Splićane očekuje spektakl i vrhunski house:

- Hrvatska i općenito područje bivše Jugoslavije za mene je tzv. zona visokog rizika, gdje nosim teret stare slave kada me se sjećaju po prebrzom i prežestokom technu. Bilo bi mi strašno dosadno da dvadeset godina iz vikenda u vikend sviram jednu te istu glazbu! Uvijek sam inspiriran novim stvarima, artistima, sklon eksperimentiranju i razvoju zvuka - najavio je Valentino Kanzyani.

L. KOVAČIĆ


#KLUBKAMELEON

Izdvojeno

07. srpanj 2020 18:15