StoryEditor
Društvena mreža‘ŠAPUTANJA PIŠONJI‘

Maja Šuput objavila fotografiju ‘s posljednjeg putovanja udvoje‘: Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjet sad nakon mjesec dana...

Piše M.P.
11. siječnja 2021. - 13:16
Maja Šuput na utrci Red Bull prije godinu i pol danaDamjan Tadić/Arhiva/Cropix

"Sjećanje na odmor u izolaciji" - napisala je Maja Šuput na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj joj, na plaži u Dubaiju, suprug Nenad Tatarinov ljubi trudnički trbuh.

"Prosinac 2020. Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i punoooo prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje.

Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne insta pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje.

Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28 C puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac, koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjet sad nakon mjesec dana." - napisala je pjevačica.

Naravno da su objavu ispratili brojni komplimenti za izgled, a i za model kupaćeg kostima.


Maja Šuput bi dijete trebala donijeti na svijet u ožujku, a o prvim mjesecima spoznaje da je trudna i prvom ultrazvuku, u razgovoru za Gloriju prije par mjeseci ispričala je:

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo.

Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca, kad vidiš baš bebu", kazivala je tada Maja.

Otkrila je i kako je tada prvi put vidjela suze na Nenadovom licu.

"On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", rekla je.

Nenad i Maja upoznali su se 2015. u luskuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Ubrzo su se i zaljubili te svoju vezu okrunuli brakom 2017. u istarskoj stanciji Meneghetti, u krugu najbliskijih ljudi.

Maja je jučer na Instagramu podijelila i fotografiju u maminu društvu.

"Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno slikanje, jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama" - navela je Maja, a pratitelji su "iskrcali" more komplimenata majci, primjećujući da je "ista glumica Heather Locklear", ali i uočavajući veliku uokvirenu Majinu fotografiju, koja krasi mamin stan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 02:48