StoryEditorOCM
Društvena mrežaODGOVOR NA VRIJEĐANJE

Madonna zasula Instagram seksi fotografijama sa stražnjicom koju brojni ogovaraju kao glavnim motivom. Sve je izvela u svome dvorištu

Piše Ela Pazdrijan/JL
28. siječnja 2022. - 10:24

Madonna svojim provokativnim fotografijama ne prestaje zabavljati obožavatelje na Instagramu, prenosi Daily Mail.

Tako najvjernije fanove nije razočarala mnoštvom novih fotografija s neobično podignutom stražnjicom u prvom planu, za koju se špekulira da ju je korigirala implantatima.

Slavna 63-godišnja pop zvijezda pozirala je u raznim seksi pozama u omiljenim mrežastim čarapama i donjem rublju, te vojnom kaputu i kapi da pojača kontrast i doživljaj, pored auta, čini se, u vlastitom dvorištu.

"Problemi s automobilom" napisala je ispod niza svojih objava na kojima čuči pored automobila, pa se penje na njegovu haubu, pa pozira sprijeda i straga i na kraju pokazuju stražnjicu, koja je, ustvari, cijeli ovaj performance i potaknula.

Madonnino razmetanje seksi fotografijama počelo je, naime, nakon što se suočila s javnom raspravom o tome je li išla na povećanje stražnjice.

image
Screenshot Instagram


Govorkanja na internetu započela su kad je pjevačica sa svojim sinom Davidom Bandom (16) nastupila u poznatom gay baru Stonewall Inn u New Yorku na Novu godinu, neposredno prije početka 2019. godine.

image
Screenshot Instagram


Iako se obožavateljima svidjela njihova izvedba, mnogi su primijetili promjenu oblika njene stražnjice, mnogi su se izrugivali, ostali užasnuti.

image
Screenshot Instagram


Madonna se obratila onima koji su je prozvali na internetu.

"Ne tražim ničije odobravanje!".

"Imam pravo sa svojim tijelom raditi isto što i svi ostali!". 

image
Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2023 04:14