StoryEditor
Društvena mrežaSTVARNO JE NARASLA

Luka Nižetić osvanuo kao dugokosi zavodnik, na društvenim mrežama mu laskaju da je isti Brad Pitt: Češće nosi raspuštenu kosu...

Piše Dolores Tolić/Gloria
3. svibnja 2021. - 17:23
Luka Nižetić: Ako itko na domaćoj estradnoj sceni zaslužuje titulu kralja stila, onda je to 37-godišnji glazbenik Darko Tomas/Cropix

Ako itko na domaćoj estradnoj sceni zaslužuje titulu kralja stila, onda je to 37-godišnji glazbenik Luka Nižetić. Što god da odjene uvijek pogodi "u sridu", pa čak i kad je riječ o pomalo ekstravagantnoj kombinaciji s kiltom, koji je prvi put isfurao još 2009., piše Gloria.

Maštu javnosti tada je zagolicalo pitanje nosi li Luka ispod škotske suknje gaće, a odgovor, dakako, nismo nikada saznali, iako je isti kilt prošetao još nekoliko puta.

Ovoga puta desetku iz stila Luka je zaslužio "novom” frizurom.

Nakon što je objavio fotku na kojoj pozira s njegovim kućnim ljubimcem – i raspuštenom kosom - mnogi su ostali iznenađeni koliko mu je narasla kosa. Ali i koliko poznati Splićanin fizički nalikuje na holivudskog glumca Brad Pitta u vrijeme kad je snimio jedan od njegovih najvećih ljubavnih hitova "Legendu o jeseni".

"Film 'Legenda o jeseni'... Tristan.. originalni ...totalno si me na njega podsjetio" - samo je jedan od laskavih komentara na račun Lukovog izgleda.

Dakako, mnogi su mu poručili da češće nosi raspuštenu kosu, a neke su pratiteljice zavapile da bi i one htjele istu frizuru.

Ovih dana internet su preplavile i Lukine fotke iz njegovih ranih dvadesetih na kojima je gotovo neprepoznatljiv.

Naime, na početku karijere još je uvijek njegovao imidž nježnog dečka iz koledža, a osim što je u međuvremenu počeo aktivno vježbati i tijelo isklesao do savršenstva, ukrasio ga je i brojnim tetovažama.

Jedino što se već tada dalo naslutiti jest da od njega možemo očekivati svakakve neobične frizure. Sudeći prema komentarima, njegovim fanovima najviše se sviđa dugokos – i s malo vjetra u kosi, zaključuje Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2021 19:13