StoryEditor
Društvena mrežašto pokloniti za blagdane?

Konzum, Tisak media, Ekesh, Kozmo, Poliklinika Aviva i Atlas olakšat će vam odabir svojom ponudom poklon kartica

Piše PSD.
17. prosinca 2015. - 12:22
Vrijeme je darivanja, a vi jednostavno ne znate što biste nekom kupili za poklon? Ovogodišnje istraživanje potvrdilo je da svi najviše vole primati novac ili putovanja kao poklon, a je li moguće pokloniti oboje odjednom? S poklon karticama jest!

Staviti novac u kovertu svakako nije najzgodnije rješenje, posebno ne za Božić. Zato su poklon kartice odličan izbor, jer ćete osobi koju darivate dati priliku da ju iskoristi kad i kako god zaželi.

Konzum, Tisak media, Ekesh, Kozmo, Poliklinika Aviva i Atlas olakšat će vam odabir najljepših poklona svojom ponudom poklon kartica. Na prodajnim mjestima Super i Maxi Konzuma, Tiska, Kozma, u Poliklinici Aviva te poslovnicama Atlasa odaberite karticu i iznos koji ste u mogućnosti darovati. Iznos plaćate gotovinom, jednokratno kreditnom ili debitnom karticom. Nakon aktivacije, kartica je spremna za uporabu i može se koristiti kao sredstvo plaćanja za odabrane artikle.

Za koga odabrati koju karticu?

Konzum kartica odličan je poklon svim mamama, domaćicama, gurmanima, ali i svima koji uživaju u kupovini, jer u Konzum mogu svi kupovati sve - od namirnica i kozmetike, preko cvijeća, svijeća i stolnjaka pa do kućanskih aparata i božićnih dekoracija.

Uz Atlasovu poklon karticu može darovati najbolji poklon: novac i putovanje odjednom! Možete odabrati i poklon kartice vrijednosti od 300 i 600 kuna, a cjelokupnu ponudu mini putovanja i odmora pogledajte na Atlasovim stranicama.

Svojim ukućanima, posebno onim starijima, pokažite da se brinete o njihovom zdravlju, jer zdravlje je najveći dar. Uz poklon karticu Poliklinike Aviva dragoj ćete osobi dati poticaj da obavi sistematski pregled ili ciljani pregled kod odabranog specijaliste prema svojim potrebama i izboru. Nekad teško odvajamo novac za zdravlje, stoga je lijepo kad imamo nekog tko pazi na nas.

Ukoliko dragu osobu želite razveseliti novim parfemom, setom kozmetike ili nakitom, a niste stručni u odabiru, poklonite joj Kozmo poklon karticu. Najveća hrvatska drogerija ovih blagdana ima posebno bogatu ponudu mirisa.

Tisak media poklon kartica razveselit će zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre. Olakšajte si izbor i poklonite im Tiskovu karticu uz vrijednosti koji ste u mogućnosti darovati i prepustite dragoj osobi izbor iz Tisak media centara gdje im se nudi bogat izbor knjiga: beletristike, publicistike, priručnika, dječje knjige; najveći izbor stranih časopisa, bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne glazbene CD-e, filmove na Blu ray i DVD izdanju, tehničku opremu, konzole, video igre, školski i uredski pribor te bogat poklon program.

Ekesh - za online i offline kupnju, anonimno i bez banke

Vaš tinejdžer vas traži karticu, ali vas je strah minusa? Poklonite mu ekesh Visa Poklon karticu s kojom ne možete u minus, a vaš tinejdžer će se osjećati odraslo! Ekesh Visa Poklon kartica je prepaid kartica s kojom možete kupovati online i offline na svim mjestima koji imaju plaćanje Visa karticama ili imaju mogućnost plaćanja putem Paypala. Isprobajte ovu međunarodnu čip karticu u protuvrijednosti 250, 500 i 1000 kn koju možete dobiti odmah, bez odlaska u banku. Samo trk do najbližeg kioska Tiska ili Tisak media centra!

sponzorirani članak

Izdvojeno

06. srpanj 2020 18:27