StoryEditor
Društvena mrežaVESELE VIJESTI

Kod Brozovića se 'naveliko odbrojava': pratitelji su oduševljeni, Talijani navijaju za jedno ime

Piše L.L.
29. rujna 2019. - 19:19
brozo00

Hrvatski nogometni reprezentativac, 26-godišnji Marcelo Brozović, na Instagramu je otkrio vesele vijesti.

Uz fotografiju na kojoj stoji "Baby loading 90 posto", a njegova supruga Silvija drži ruku preko trudničkog stomaka, s pratiteljima je podijelio vrlo jasnu informaciju, nakon čega su čestitke krenule pljuštati sa svih strana.

"Bravo!", "Jeee", "Čestitamo", "Epic family"... samo su neki od komentara koji su ispratili objavu, među kojima je, dakako, veliki broj bio i onih ispisanih na talijanskom jeziku.

Navijači milanskog "Intera" već imaju i prijedlog imena za Malog Brozovića, Marcelino, a kako bi drugačije.

Budući da u par sati nakon objave nismo uočili puno čestitki kolega reprezentativaca, osim onih poslanih s "fan page" profila, za pretpostaviti je da je ekipa već bila upoznata s novostima u domu Brozovićevih.

Reagirao je također budući tata Vedran Ćorluka, koji s Frankom Bateliće iduće godine očekuje rođenje sina.

Ćorluke su sretnu vijest obznanile prošlog mjeseca.

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše... ja ću smiriti vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!", napisala je Franka Batelić  na društvenim mrežama ovog ljeta, a Ćorluka je prisnažio:

"2020 će biti vrlo posebna godina. Naša mala obitelj dobit će pojačanje" - napisao je.

Brozovići su inače poznati po priličnoj samozatajnosti kad su u pitanju obiteljske stvari, pa je tako i njihovo vjenčanje održano "inkognito", a isto je bilo i s rođenjem njihove dvogodišnje djevojčice Aurore.

Igrač milanskog Intera i Silvija svoju su vezu odlučili okruniti brakom nakon četiri godine veze u matičnom uredu u Velikoj Gorici na Badnjak 2016. godine u društvu dvadesetak uzvanika.

#MARCELO BROZOVIĆ

Izdvojeno

09. srpanj 2020 14:46