StoryEditor
Društvena mreža‘SVAŠTA MI JE PADALO NA PAMET‘

‘Ja sam, ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svoga života bio teško bolestan...‘: Dino Merlin sa suzama progovorio o razdoblju koje je zamalo uništilo njegov život i karijeru

Piše M.P.
14. listopada 2021. - 17:25

Sarajevski pjevač Dino Merlin, jedan od rijetkih koji s jednakim intenzitetom u nekadašnjoj državi i u današnjim zemljama u regiji uživa veliku popularnost i naklonost publike, u medijima dosta rijetko priča o privatnom životu.

Stoga ne čudi veliko zanimanje koje je izazvao video koji se prenosi na društvenim mrežama, a u kojemu pjevač govori o vrlo teškom razdoblju u svom životu u kojemu mu je "svašta padalo na pamet", jer su mu "život i smrt bili isti".

image
U Slavonskom Brodu 2018.
Danijel Soldo/Cropix


S izvjesnom zadrškom i suzama u očima Dino je otkrio da je prošao užasnu borbu, onu s depresijom.

"Ovo ću reći prvi put, u jednom razdoblju života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To nikome ne bih poželio.

To se manifestiralo tako da sam bio nizašto. Apsolutno me ništa nije interesiralo, meni je bilo isto, život i smrt. Život i smrt su za mene bili isti. Bio sam biljka.

I to je bio period kad sam želio napustiti glazbu, svašta je meni tada padalo na pamet... Ali, eto, nekim čudom sam se izvukao" - ispričao je Merlin sa suzama u očima.

Da depresija pogađa i sretne i uspješne nije nepoznanica, kao što takvo ozbiljno zdravstveno stanje, a koje se srećom može liječiti, nije ni posljedica nečije nezainteresiranosti, ni lijenosti, što će joj neki paušalno pripisati.

Sarajevski glazbenik je u drugom intervjuu ispričao koliko je sretan u svome braku, kako ima divnu obitelj, djecu i unuče, koji su njegova "tvrđava".

Upitan za formulu za uspješan brak, Dino je odgovorio:

"Ja sam imao 17 godina, a supruga je bila još mlađa, kad smo se upoznali. I kad se upoznate tako mladi, nisam ja tada bio Dino Merlin, ja sam bio neki dječak koji je išao u neku srednju školu, budućnost je bila neizvjesna i moj status... Kad se upoznate u tim godinama, nema tu nikakvih kalkulacija, to možemo nazvati ljubav bez kondicionala...

Treba tu imati i malo sreće, ja bih poželio svim dobrim ljudima da imaju takav brak kao što ga imam ja. Ljubav, kao i kašalj, ne možete sakriti...".

image
U Zadaru je "do čepa" napunio dvoranu Krešimira Ćosića 
Luka Gerlanc/Cropix

Upitan zašto se njegova supruga rijetko pojavljuje u medijima, odgovorio je:

"Moja je supruga vrlo talentirana arhitektica i ona radi svoj posao, ali je prednost dala mojoj karijeri... Iako mi to sve smatramo našim, tako da se to potpuno prirodno razvijalo, nikad nismo to problematizirali. Ona je jednostavno vrsta osobe koja se ne voli pojavljivati u javnosti, iskren da budem, ne volim ni ja, ali moram" - zaključio je glazbenik uz osmijeh.

item - id = 1135054
related id = 0 -> 1133866
related id = 1 -> 1133136
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2021 18:06