StoryEditor

Izabel Kovačić otkrila da je sinu dala biblijsko ime, a uz objavu je citirala i Psalam: Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen...

Piše M.P.
15. listopada 2020. - 12:25
Izabel Kovačić je na službenoj stranici svog brenda otkrila da se dječak zove IvanArhiva/Cropix

"Dobrodošao u našu lunilou obitelj, bebo Ivane!" - napisala je na službenom Instagram profilu svog modnog brenda Izabel Kovačić, supruhga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, i na taj način otkrila koje su ime nadjenuli dječaku, kojega je lijepa i kreativna Sesvećanka donijela na svijet 12. listopada.

U nastavku je objavila i citat iz Biblije, psalam koji glasi: "Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu" Psalam 139

Na objavu je među prvima reagirao modni kreator Ivan Alduk, kojega je oduševilo što je dobio imenjaka, pa je napisao:

"Ime je super", reče Ivan.

Izabel je Ivana rodila u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj, a dječaka dugog 51 centimetar i teškog 3830 grama porodila je ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, kako piše Jutarnji, liječnica koja je porodila i druge dame poznatih imena.

Od početka se šuškalo da su novopečeni roditelji svom sinu dali tradicionalno kršćansko ime, budući da u životu Matea i Izabel, koji su se i upoznali u crkvi, vjera igra važnu ulogu.

"Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji, podalje od očiju javnosti, no to se, eto, ispostavilo nemogućim" - ispričala je prošlog tjedna Izabel Kovačić, otkrivši kako je u drugom stanju i njezina sestra Ivana, koja s obitelji živi u Švicarskoj, a s kojom novopečena mama vodi uspješan modni brend.

Ivana, inače majka dviju curica, trudna je samo dva mjeseca manje od svoje mlađe sestre.

- Nismo planirale biti trudne istovremeno, iako nas svi to pitaju, ali drago mi je da zajedno prolazimo i kroz trudnoću kao i kroz sve dosad - zadovoljno je ispričala Izabel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. listopad 2020 13:31