StoryEditorOCM
Društvena mrežau dobroj formi su

Glumačke legende na skijama: bili su redatelji, pisci i političari a sada i skijaši - iako pune 73. i 90. godinu, oni ne odustaju; 'Nadam se da ste besmrtni'

Piše M.Dr.
2. siječnja 2020. - 12:35
clind i arnold

Dva legendarna glumca ovom su fotografijom sa skijanja oduševili sve.

'Ima li utjecajnijeg dua od nas? Čekat ću' - napisao je Arnold Schwarzenegger ispod fotografije koju je objavio na društvenim mrežema.

Arnold se naime fotografirao sa legendom, Clintom Eastwoodom i to ne bilo gdje, već na skijanju.

Iako u pozamašnim godinama, to ih nije spriječilo da zajedno uživaju na snijegu.

Sada već 73-godišnji Arnold i 90-godišnji Clint u dobroj su formi, iako se na njihovim licima već odavno očitavaju bore, a njih dvoje, u punoj su se opremi prepustili zimskim radostima.

Odjeveni od glave do pete u skijašku opremu, obojica u plavim jaknama, skijaškim hlačama, naočalama i kacigama

-Momci, nadam se da ste besmrtni. Svijet je bolje mjesto, kad ste tu, s nama - oduševljeni su bili obožavatelji filmskih legendi.

-Ikone-napisao im je  komičar Jim Belushi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Name a more iconic duo. I’ll wait. ⛷

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

 

Arnold, inače austrijsko-američki filmski glumac, političar i body builder bio je jedan od najpopularnijih filmskih glumaca, posebice akcijskog žanra, 80-ih i 90-ih godina 20. stoljeća. Najpoznatiji je po ulozi Terminatora.

Od rane mladosti bavio se fitnesom i body buildingom. U SAD odeslio je 1968. godine, sa samo 20 dolara u džepu i bez znanja engleskog jezika. Zaštitni znak u mnogim filmovima mu je poznata rečenica I'll be back.

Eastwood je rođen u San Francisku, a ima škotsko, englesko, nizozemsko i irsko podrijetlo. Eastwood je glumačku karijeru počeo kao glumac u epizodnim ulogama u filmovima B produkcije.

Iako je njegov redateljski rad na posljednjim filmovima doživio velika priznanja kritike, Eastwood je najpoznatiji po ulogama antijunaka, ponajprije u vesternima Sergia Leonea   u šezdesetima, i "žestokih momaka", kao što je inspektor 'Prljavi', Harry Callahan, u sedamdesetima i osamdesetima.

 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 05:43