StoryEditor
Društvena mrežaBilo je ozbiljno

Dramatično zdravstveno stanje o kojemu je godinama šutio: pjevač otkrio kroz kakav je horor prolazio; 'Samo mi je prošlo kroz glavu dok sam ležao na operacijskom stolu...'

3. rujna 2019. - 11:33

Dino Jelusić otkrio je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu kakvu je životnu dramu prolazio prije pet godina. O njegovom tada narušenom zdravstvenom stanju ni njegovi najveći obožavatelji nisu ništa znali, a u iskrenome postu Jelušić ih je obavijestio što je tada proživljavao.

"Na današnji dan prije pet godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Nisam uopće bio preplašen dok nisam pomislio na mogućnost da poslije operacije više ne budem u stanju pjevati. Samo mi je prošlo kroz glavu dok sam ležao na operacijskom stolu i čekao svoj red. Nije to bio samo čvor na glasnicama koji se stvori zbog iscrpljenosti, bilo je drugačije...", piše Dino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Jelusic / Jelusick (@dinojelusick) on

"Ovo sam ja u Ljubljani 2014., radim na svojemu solo albumu. Sve sam vokale morao odraditi prije operacije jer sam imao rok. U jednom trenutku ni moji dečki iz benda nisu mogli odraditi instrumente, pa sam svirao i bubnjeve, bas, gitaru te odradio vokal na 2-3 pjesme. Luda vremena. Drago mi je što je sve prošlost", zaključuje.

26-godišnji miljenik tinejdžerica karijeru je započeo na dječjem Eurosongu pjesmom "Ti si moja prva ljubav", a prošle je godine pokazao jedan sasvim novi izričaj kao mentor glumici Tari Thaller u showu "Zvijezde pjevaju". Dino je danas vokal u metal bendu Animal Drive.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 21:26