StoryEditor
Društvena mrežasportsko druženje

Dođite na 3. Čigra Open i 6. Čigra Limač Kup - natjecanje gdje je svako dijete posebno

Piše PSD.
24. ožujka 2015. - 15:59
I ove godine Takwondo klub Čigra organizira svoj prepoznatljivi 6. Čigra Limač Kup i 3. Čigra Open, u subotu 28. ožujka u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u Podsusedu s početkom u 9.30h.

Čigra Limač kup jedinstveno je i najveće natjecanje  u regiji koje u svijet taekwondo – a uvodi najmlađe uzraste koji tako dobivaju iskustvo nastupanja na natjecanjima a ujedno i omogućava da pokažu svoje stečene vještine.

Pod pokroviteljstvom grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba ove godine očekuje se gotovo 1200 natjecatelja/ica iz Hrvatske i susjednih zemalja ( Slovenija, BiH, Srbija, Italija, Mađarska, Austrija, Slovačka, Kosovo...) u dobi od 4-17 godina.Čigra Limač Kup jedinstveno je natjecanje u regiji za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja, usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje, te uključivanje djece s posebnim potrebama u sport.

I ove godine Čigra Limač Kup za posjetitelje i sudionike pripremio je i iznenađenja u obliku gostovanja poznatih boraca i sportaša -  svoje gostovanje najavili su, sestre Zaninović, Marina Sumić, Filip Grgić,  Goran Ivanišević......

Želja organizatora je da se svako dijete osjeća posebno i da za svoj nastup dobije medalju. Sudjelovanjem na ovoj sportskoj manifestaciji potiču se i nagrađuju sportske aktivnosti.

Organizatori i natjecatelji pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu  zdravu i zanimljivu subotu.

sponzorirani članak

Izdvojeno