Mozaik Društvena mreža

NA POZNATOM TERENU

Poznate Splićanke guštale su u svome gradu: Domenica se na Zapadnoj obali opuštala pred posebnu večer, njena kolegica Maja je pokazala koliko je rastezljiva

NA POZNATOM TERENU

"Vikeeend. Večeras Novalja, sutra HNK Split." - najavila je Domenica uz objavljenu fotografiju na svom profilu na Instagramu, na kojoj je u sunčanoj suboti uživala na splitskoj Zapadnoj obali.

U naručju popularne pjevačice bila je, dakako, njezina ljubimica Zara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vikeeend. ☀️ Veceras Novalja, sutra HNK Split. 💕🦋🎶

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

"Ona me uvijek prati po nastupima i nikada se ne odvaja od mene. Druženje s njom je moj najbolji način opuštanja..." - ispričala je Domenica, koja se opuštala ususret sutrašnjem nastupu u splitskom teatru, gdje će biti dijelom programa karnevalskog koktela "Šala, la chanson 2019".

Premijerno izdanje "Šala, la chansona" okupit će inače zanimljivu glazbenu svitu, pored Domenice nastupit će, između ostalih, i Mjesni odbor, Ana Opačak, Mia Dimšić, Bobo i Saša Antić, Anja Šovagović Despot, Vojko V., Ivo Amulić, Žera, Tonči Banov, Čubi, Vojo Šiljak i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo riva, kava i to🌺 . Da mi je, Aneee moja #splitcroatia #hometown

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

Na spliotskoj Rivi, ali na njezinom istočnijem dijelu uživala je i Domenicina kolegica Maja Bajamić, koja je nešto prazniju šetnicu iskoristila kako bi impresivo izvedenom "špagom" demonstrirala svoju rastezljivost.

"Žena guma!" i "Vau!" - bili su zadivljeni pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚢🚢😎let's go😀

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Mirta Šurjak javila se ispred Lučke kapetanije sa ukrcaja na katamaran za Hvar, a lijepa radijska voditeljica Valentina Miletić ovog je puta izbjegla šušur centra grada i pozirala na mirnim žnjanskim plažama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🌈#sunset #sunset_pics #ootd #splitcroatia

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_) on

 

 

Naslovnica Društvena mreža