Mozaik Društvena mreža

Zavirite u njen ormar

Voli svoje tijelo, ali 'krpice' više ne? Lucija Lugomer na prodaju stavila svoju najfiniju odjeću za javna događanja, pa pozirala samo u donjem rublju

Zavirite u njen ormar

Lucija Lugomer obradovala je svoje obožavateljice viješću o novom valu "krpica" koje stavlja na prodaju - ove godine neke sretnice mogle bi i dvaput zaredom iskoristiti čari sniženja, drugi put "powered by" Lugomer.

25-godišnjakinja se, naime, bacila u "biznis" kojim se bavi većina mladih žena u Hrvatskoj, naročito ako su modno osviještene kao što to Lugomer je - prodajom svojih iznošenih "krpica" za mnogo manju cijenu nego je plaćena.

Kako piše najpoznatija domaća plus size manekenka, odjeća koja ide na prodaju vrlo je malo korištena, a kupljena je isključivo za javne događaje i snimanja. Njen profil na online stranici za prodaju nošene odjeće, "Moje krpice", proširen je još i kompletima šminke i modnih dodataka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

Tako se jedan "lot" make up-a može naći za 350 kn, a iako Lugomer nije izričito navela što se u paketu nalazi, kaže da je riječ o vrlo malo korištenoj ili sasvim novoj šminki. Odjeća ne dolazi u paketima, prodaje se po komadu.

Njene obožavateljice su, kako navode u komentarima na Instagram profilu lijepe manekenke, pohitale pogledati "što se nudi", a velik broj njih ostavio je oduševljene komentare. Na upite Lucija ne odgovara, ponavlja kako sva "pravila" pišu na profilu.

"Nadam se kako ne moram posebno naglasiti kako robu treba prvo oprati prije nego je krenete koristiti", jedino je što je napomenula onima koji ju prate na društvenim mrežama.

A ako je suditi prema sljedećoj objavi, prodaja je krenula u pravome smjeru. Sljedeće što je Lugomer zalijepila na svoj Instagram fotografija je nje u donjemu rublju uz jedan od klasičnih "postova" o ljubavi prema svojemu tijelu. Srećom pa je toliko jaka, jer izgleda da su obožavateljice rapidno ogolile poznatu manekenku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

Naslovnica Društvena mreža