Mozaik Društvena mreža

Skoro litnja noć

Splitske poznate face na okupu: Viktorija Rađa oduševila nas je u bijelom, dok su se Šušnjara i Apostolski 'uozbiljile'

Skoro litnja noć

Brojne poznate face okupile su se sinoć na otvorenju novog restorana, a uz ugodnu atmosferu, ako je vjerovati objavama na društvenim mrežama, podružili su se duboko u noć, po temperaturi i ugođaju, skoro pravu litnju.

U gužvici su se, moramo priznati, izdvojile neke naše dame, a na njihovu pojavu nitko nije ostao imun. Viktorija Rađa stigla je u bijelome, od glave do pete, a 'outfit' je kompletirala uz pomoć crvenoga ruža. Dotjerane su bile i Andrea Šušnjara u šarenom odijelu i Đana Apostolski, na sličnom stilskom tragu, prilično 'ozbiljnom'.
 

 

#saturdaynight #split 💖💖

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on


Cure su se zajedničkim fotografijama pohvalile na Instagramu, a veselo društvance prokomentiralo je kako je večer bila 'vrh'. Kako i ne bi, kad je večer bila topla i ugodna, za poželit', a kada je u pitanju novo mjesto za izlaske, svi rado dođu ćirnuti o čemu se radi.

I fotografije koje su iz 'Kinoteke' podijelili , potvrđuju da poznate ekipice nije falilo. U galeriji pogledajte tko je sve stigao, tko pak nije, a možete i zaviriti u atmosferu te pogledati kako je to sinoć izgledalo.

Naslovnica Društvena mreža