StoryEditor
Društvena mrežablagdanski šušur

Čarobni prosinac u City Centeru one

Piše PSD.
19. prosinca 2014. - 12:33
Prošetajte prekrasno dekoriranim hodnicima City Centera one i odmah ćete početi pjevušiti najljepše božićne pjesme te zamišljati brojne poklone ispod bora u vašem domu. Neka ti pokloni ove godine budu i savršeno dekorirani – a za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru omotati i dekorirati sve do Stare godine. Naravno, City vas časti ovom uslugom.

A što se tiče odabira poklona – izbor je nevjerojatno velik – na raspolaganju vam je više od 150 trgovina u City Centeru one u kojima ćete pronaći izvrstan poklon za sve dobne skupine i ukuse. Brojne trgovine su za pripremile posebne ponude i akcije te vam tako omogućile još bolju ponudu po nižim cijenama. Ako pak nemate vremena ni ideje za odabir savršenog božićnog poklona – imamo idealno rješenje za vas – darujte poklon bon City Centera one.

Njime darujete drage osobe savršenim poklonom – mogućnošću izbora! Neka sami odaberu ono što im se najviše sviđa, ono što su dugo priželjkivali i ono što bi ih najviše razveselilo. A vi ćete biti presretni kad vidite njihove široke osmjehe ovoga Božića.

Kako bi lov na poklone protekao bez stresa City Center one radi do 22 sata 19., 20., 21., 22., 23. i 27. prosinca.
Svi znamo da Djed Božićnjak djeci donosi poklone dolazeći kroz dimnjak na Badnjak dok svi spavaju. A prije toga, već od 17. prosinca on će biti u City Centeru one - ne propustite dovesti svoje najmlađe da djedici šapnu svoje božićne želje, dobiju slatki poklon i fotografiju za uspomenu.

Vaše najmlađe čekaju i maštovite radionice na kojima će, uz pomoć teta iz igraonice Kid's Jungle, naučiti izrađivati božićne čestitke, ukrase, borove te prigodne poklone za mamu i tatu. Radionice su na rasporedu u subotu, 20.12., od 15 do 17 sati. Uz to, u subotu i nedjelju se možete družiti s maskotama: snjegovićem, božićnim drvcem, veselim patuljcima i ostalima koji su za djecu pripremili slatka iznenađenja.

Uživajte u blagdanima uz City Center one!

sponzorirani članak

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 23:36