StoryEditor
Društvena mrežapovirite kako je bilo

Brzi i žestoki 7 na Men's Nightu u Cineplexxu

Piše PSD.
3. travnja 2015. - 14:20
U kinu Cineplexx City Center one Split, sinoć je održan Men's Night događaj uz film „Brzi i žestoki 7". Adrenalinska oktanska franšiza u velikom je stilu dojurila u Cineplexx na večeri rezerviranoj za tipično muški izlazak. Za dobru atmosferu pobrinuli su se DJ i hostese te nagradne igre. Uz Red Bull svi su bili brzi i žestoki i okušali se u old school igrama, a pokloni iznenađenja osigurani su za svakog posjetitelja.

Film Brzi i žestoki 7 ponovno je donio napetu priču začinjenu akcijskim potjerama u skupim jurilicama koje su zaštitni znak franšize, a među kojima se posebno ističe rijetki, supersportski model Lykan u proizvodnji W Motorsa. Dobro poznata glumačka ekipa koja uključuje Vina Diesela, Michelle Rodriguez i Dwaynea Johnsona, ovoga puta se suprotstavila odmazdi nepokolebljivog plaćenika Deckarda Shawa (Jason Statham). Ovo je ujedno i posljednji film američkog glumca Paula Walkera koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći u vrijeme snimanja zbog čega je postojala otvorena sumnja u dovršenje filma (za preostale scene angažirana su Paulova braća, Caleb i Cody).

Posljednje informacije iz Universala govore da franšiza još uvijek ima dosta "goriva" te da bismo mogli gledati još nekoliko nastavaka. Sudeći po reakcijama publike, ovo je veoma izvjesno.

Sljedeći Men's Night događaj u Cineplexxu je 30. travnja uz film Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, a ponovno će za redovnu cijenu ulaznice biti osigurana izvanredna zabava.

PSD
Izdvojeno