StoryEditor
Društvena mrežaOpće oduševljenje

Božićni popis želja ove 10-godišnjakinje obišao je svijet: kad vidite što je sve curica stavila na spisak, shvatit ćete i zašto; 'Planira li se ona možda odseliti?!'

Piše J. V.
19. studenog 2019. - 18:34
shutterstock_745761946

Jeste li u djetinjstvu imali običaj roditeljima, uoči blagdana, ispisivati na list papira svoje želje? Raditi listu svega onoga što biste htjeli da se nađe pod božićnom jelkom? 

Simpatičan običaj ne samo da pridodaje ugođaju i iščekivanju topline koju donose blagdani, već može i znatno olakšati posao onima koji obavljaju kupovinu. Skratiti vrijeme mozganja oko idealnog dara, a i spriječiti da božićno jutro završi u suzama...

Pokušajte se sada prisjetiti nekih od svojih želja. Koliko ste daleko išli? Put u Disneyland, jasno je svima, ne bi se mogao nikako okarakterizirati kao skromnija želja, Barbie lutke (današnji ekvivalent mogle bi biti Lol lutkice) bile bi negdje po sredini na skali rasipnosti, a ako ste bili skromno dijete zasigurno ste iz godine u godinu znali zaželjeti čokoladicu...

Vremena su se promijenila, a današnja djeca, znaju to svi roditelji, "pucaju" ipak malo više. Uostalom, bombardirani su mnogo većom količinom otprilike svega što im srce zaželi, pa nije ni čudo. A savršen primjer toga djevojčica je čiji je božićni popis želja obišao svijet, piše Bored Panda.

Lista je poduža:

- iPhone 11

- Air pod sušalice

- Macbook air

- pravi zeko

- odjeća

- šminka

- roze Pumice

- Gucci natikače

- Chanel torbica

- parfem

- esencijalna ulja

- American girl auto za lutke

- nove cipele

- naušnice/ nakit

- Vansice

- Gopro kamera

- roza izolir traka

- deterdžent za odjeću

- odjeća za zeca

- 4.000 dolara

- Lol lutkice

- nova posteljina

- budilica

Zgranuti otac 10-godišnjakinje koja je ispisala sve ovo objavio je poruku na društvenim mrežama u kojoj je izrazio svoje viđenje čitave situacije.

"Mora biti da je moja kćer kompletno poludjela kad mi je ispisala ovakvu listu božićnih želja", napisao je šokirano.

Ostali su pak bili oduševljeni. Malena je postala ikona stila, uvjerljiva pobjednica imaginarnog natjecanja u ispisivanju božićnih želja.

Na društvenim mrežama komentiraju njen izbor, a posebno su se našalili pratitelji na račun njenog pravopisa, karakterističnog za jednu djevojčicu u osnovnoj školi, koji je pak potpuno u nesrazmjeru s onim što želi.

Primjerice, Gucci natikače. Esencijalna ulja nisu također jedan od prioriteta curicama njenih godina. Pravi zeko i odjeća za zeku, deterdžent, posteljina i budilica - planira li se ona možda odseliti, pitaju zbunjenog tatu pratitelji.

To bi objasnilo još puno toga, naročito četiri tisuće dolara koji su se također našli u dnu liste.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 03:46