StoryEditor
Društvena mrežaSamo prirodno

Australska komičarka rekreirala objave poznatih u karanteni, parodijama je prikupila 7 milijuna pratitelja: pogledajte čime nasmijava publiku

Piše PSD
16. lipnja 2020. - 14:02
AFP

Da su Instagram profili poznatih osoba postali predmet pisanja brojnih svjetskih medija, više nije novost. U doba pandemije koronavirusa, kad se "stvarni" život preselio na neko vrijeme online, postali su nepresušan izvor.

Slavne osobe progovarale su javno o problemima s kojima se nose u "koronakrizi", slale poruke podrške, iskoristile svoje platforme da pokažu kako su i one samo ljudi od krvi i mesa koje muči trenutna situacija u svijetu, neizvjesnost i strah koje novonastala situacija nosi sa sobom.

A neki su, za cijelo to vrijeme, pozirali. Kylie Jenner, njena starija sestra Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Rita Ora i brojni drugi nisu prestali s navikama, pa su nastavili niz selfija, dodavši uz njih sasvim prigodno hashtag "karantena".

Poslužili su, i ne znajući, pritom kao izvor inspiracije australskoj komičarki Celeste Barber, o kojoj danas piše i Daily Mail. 38-godišnjakinja sa 7 milijuna pratitelja na društvenoj mreži, u dosadi karantene nastavila je sa praksom rekreiranja "najlajkanijih" objava poznatih. I uspjela, pritom, parodijama čak i nadmašiti popularnost svojih predložaka.

Posljednja u nizu, inspirirala ju je Rihanna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 04:52