StoryEditor
Društvena mrežaBitke ni za što

'Početak 2020. u startu mi je opalio šamar': Marijana Batinić poslala prijateljima čestitku i dala naslutiti da joj nova godina nije najbolje počela

2. siječnja 2020. - 16:28

Marijana Batinić svojim je pratiteljima na Facebooku poželjela sve najbolje u Novoj godini, no sudeći prema tonu kojom je čestitka obojana, 2020. splitskoj voditeljici nije počela nimalo ugodno.

Kako piše, opalila joj je šamar.

Pa iako nije specificirala o čemu je riječ, Batinić je dala naslutiti prijateljima da prolazi kroz jedno stresno razdoblje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Ovo novo desetljeće već je na samom početku promijenilo sve moje planove.

Novogodišnja odluka, (koju ću vjerojatno brzo zaboraviti) je da odustajem od planiranja, excel tablice i svakodnevnog provjeravanja iste.

Početak 2020. u startu mi je opalio šamar i podsjetio me na propuštene trenutke, preskočena druženja, nepotrebne drame, bitke ni za što... I baš zato vam želim što više osmijeha, a manje stresa, jurnjave i besanih noći. 

Želim vam da dragocjeno vrijeme iskoristite za pozitivne ljude i klonite se bespotrebne negativne energije od koje nemamo baš ništa...

Da vas zdravlje služi, ego ne sputava, da terete nosite s lakoćom, ožiljke s ponosom, i ono najvažnije, da živite SADA, jer to je jedino sigurno što imamo.

Vlak ide u samo jednom smjeru. Kad prođe, nema nazad...

U koferu ponesite smijeh, razumijevanje i ljubav - i vozite 2020. sa stilom!

Sretna Nova godina, volim vas!", poručila je Marijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 13:30