StoryEditor

'Nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti': Zoran Šprajc oglasio se iz bolnice, komentirao i stanje na monitoru; 'Najveću budalu uspiju dovesti u red...'

27. studenog 2019. - 15:11
sprajc11-110219

Voditelj RTL-ova "Direkta" Zoran Šprajc (51) doživio je drugi infarkt, a nakon ugradnje stenta, oporavlja u zagrebačkoj Kliničkoj Bolnici Dubrava. Od tamo se u srijedu javio pratiteljima na društvenim mrežama. Evo što je napisao:

"Nitko normalan ne voli bolnice, al' ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom, nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovno nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Petak 23. studenoga u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa možeš na miru s ljudima ljudikat'. I nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti. Otkako me nije bilo, ekipa je povukla novce iz EU fondova i napravila potpuno novi odjel intenzivne plus nove sale i dnevna bolnica za koronarnu i to sve tako moderno i high-tech s mnoštvom lampica, žica i ekrana, imaš osjećaj da si ušao u kliniku u Clevelandu, a ne na kardiologiju u Dubravi.

Osim toga, ljudstvo raspoloženo kao da su i sestre i braća i doktori i doktorice i čistačice zadovoljni i osnovicom i koeficijentom, dodacima i prekovremenima, Plenki bi zadovoljno rekao 'jesam li vam rekao', ali naravno da nisu, nego gostima samo ostavljaju dojam da jesu, jer gost nije došao zbog njih, nego zbog sebe. A pri tome sve te sale, sobe, stropovi, podovi, sve nekako uredno i čisto, a ekipa uigrana kao na izmjeni guma u formuli jedan i tako danonoćno.

Pa nisam mogao odoljeti i ne iskoristiti priliku i zadržati se u tom dobrom društvu nekoliko dana i evo, kao što pokazuju brojke na mom monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red. Premda, mislim se, idući put bi fakat mogao navrnuti samo na kavu", napisao je Šprajc.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 03:54