StoryEditor

‘Trica‘ i X ‘jedinica‘ s primamljivim paketom Advantage

5. kolovoza 2020. - 07:25

Tvrtka Tomić&Co. pripremila je atraktivnu ponudu i uvjete financiranja za određene modele BMW-a serije 3 i BMW-a X1koja vrijedi do 30. rujna ove godine, a količine su ograničene.

Početna cijena za dizelske modele BMW-ove „trice“ u limuzinskoj inačici starta od 285.000 kuna s paketom opreme Advantage, dok X „jedinica“ s istom opremom kreće od 269.000 kuna, naravno uz financiranje putem BMW FINANCIAL SERVICESA, te uz gratis BMW SERVICE INCLUSIVE servisni paket koji se odnosi na pet godina ili 100.000 kilometara.

BMW SERVICE INCLUSIVE omogućuju kupcu pet bezbrižnih godina bez troškova održavanja i što sve ide u taj paket dijelova i radova: uključuje servisnu provjeru vozila sukladno propisanom redovitom održavanju i zamjene ulja s filtrom, filtra zraka, goriva, mikrofiltra, svjećica i tekućine za kočnice. Posebna ponuda bavarske „trice“ s limuzinskom karoserijom odnosi se na modele 318d, 320d i 320d xDrive, dok je jedini model s X faktorom sDrive 18d.

BMW serije 3 Sedan je ukomponirao koncept sportskog užitka u vožnji u globalnu premium klasu srednjih dimenzija više od 40 godina. Izdvajajući dinamičan dizajn, okretno rukovanje, izuzetnu učinkovitost i inovativne značajke opreme, on potpisuje karakteristike BMW-a. Limuzina ne predstavlja samo jezgru BMW-ove serije 3 (od kojih je preko 15 milijuna jedinica do sada prodano širom svijeta), već i otkucaje srca marke BMW.

Kada je 1975. predstavljen prvi BMW serije 3, istodobno je oživio novu vrstu automobila, s obzirom da je koncept sportske limuzine podupro uspon serije 3 kako bi postao BMW-ov najuspješniji model i status koji zadržava do danas. Tijekom šest generacija modela do danas, BMW serije 3 je rangiran u svijetu kao najpoznatiji prodajni premium automobil, koji je bio zvijezda vodilja po pitanju visokih performansi pogonskog sustava i šasije te stekao reputaciju pionira tehnoloških inovacija u segmentu automobila srednje veličine.

U sedmom, najnovijem izdanju BMW se temelji na sportskoj tradiciji serije 3, čija su sudjelovanja u trkačkoj konkurenciji donijeli puno dodatnih iskustava. Sedma generacija sportske limuzine još jednom potvrđuje sve elemente ​​u pogledu vozne dinamike, uz poznatu premium kvalitetu i inovacije, u segmentu automobila srednje veličine.

Vanjski dizajn nove limuzine koristi kombinaciju preciznih linija i upečatljivih obrisa površina kako bi se stvorila moderna interpretacija sportske estetike. Njegov novi dizajnerski jezik pruža jasan i neprikosnoven izgled za dinamični karakter automobila.

Nova limuzina iz serije 3 je 76 milimetara duži od prethodnika (4709 mm), širi 16 milimetara (1827 mm) i viši je samo 1 mm (1442 milimetra). Ove dimenzije daju najnovijoj generaciji modela dinamički izgled rastegnutih proporcija i mišićavog stasa. U međuvremenu, 41 milimetar duži međuosovinski razmak (2851 mm) i povećane širine traga kotača (sprijeda: +43 mm, straga: +21 mm) imaju izravan i pozitivan utjecaj na njegovu stabilnost i okretnost.

Sustavne nadogradnje napravljene su i u tehnologiji BMW TwinPower Turbo za 2,0-litrene 4-cilindarske dizelske motore u modelima BMW 318d, BMW 320d i BMW 320d xDrive. Sada uključuje višestupanjsko turbo punjenje, što donosi povećanu učinkovitost u svim brzinama motora. Mali visokotlačni turbopunjač i promjenjiva geometrija turbine velikog turbo niskog tlaka daju sustavu brze reakcije, omogućujući veći okretni moment pri izlasku iz pogona.

Nabildan, sportski i vizualno upečatljiv model BMW X1 dodaje još jedno poglavlje trenutnoj uspješnosti ovog SUV-a. Budući da je predstavljen krajem 2015. godine, BMW X1 trenutne generacije pokazao je da ima ono što je potrebno da bude pobjednik. U 2018. bio je ne samo najprodavaniji BMW-ov X model u svijetu, već je prednjačio u svom segmentu u cjelini u istom vremenskom razdoblju s 286.827 isporučenih primjeraka kupcima. BMW X1 najbolje pokazuje svoje kvalitete dok je u pokretu.

Otkucaji srca novog modela omogućeni su motorima s tri i četiri cilindra. Učinkoviti i sportski u jednakoj mjeri, njihova snaga prenosi se putem inteligentnog pogona na sve kotače BMW xDrive ili vrhunskim konfiguracijom pogona na prednje kotače, ovisno o varijanti modela u dinamične performanse na cesti i vrhunski užitak u vožnji po neravnom terenu. Razlozi za trajni uspjeh BMW-a X1 su mnogobrojni i raznoliki.

S jedne strane, prikazuje upravo one atribute koji ističu ciljane kupce: mlad je, sportski i aktivan. Ali također nadmašuje svaki drugi automobil u svom segmentu, kombinirajući užitak u vožnji po kojem je BMW poznat svestranošću, funkcionalnošću i vrhunskom tehnologijom. I posljednje, ali ne najmanje bitno, otkad je stigao na scenu, BMW X1 je za sebe stvorio uvjerljiv slučaj svojim nepogrešivim dizajnom.

SADRŽAJ OMOGUĆIO TOMIĆ & Co.

Različiti načini financiranja

Akcijski uvjeti financiranja vozila ponuđeni su u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga. Ponuda se odnosi na modele BMW 318d Advantage, BMW 320d Advantage i BMW 320d xDrive Advantage, a kupcima se nude tri modela financiranja. Prvi model je 50:50 ili pola-pola pri čemu se polovina kupoprodajne cijene vozila plaća odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana uz fiksnu kamatnu stopu 0,0 posto.

Drugi model je 1/3 pri čemu kupac prvu ratu plaća odmah, drugu nakon 12 mjeseci, a treću nakon 24 mjeseca uz fiksnu kamatu od 1,95 posto. Treća mogućnost je otplata vozila na mjesečne rate od 36 do 72 mjeseca uz promjenjivu kamatu od 2,95 posto. Klijent može odabrati i odgodu otplate na rate prva tri mjeseca. Pri tom broj rata kreće se između 48 i 72 mjeseca uz promjenjivu kamatu od 3,99 posto.

Spisak oprema Advantage

Iz paketa opreme Advantage treba svakako izdvojiti neke od slijedećih elemenata: navigacijski sustav, povećani kapacitet rezervoara, automatski mjenjač, sportski kožni upravljač, paket za odlaganje, LED prednja i stražnja svjetla, Park Distance Control (PDC), unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem, automatski multi-zonski klima uređaj, tempomat s funkcijom kočenja, DAB Tuner, TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 07:32