StoryEditorOCM
Auto motoMauro Icardi

Rastrošni nogometaš, bivši suigrač Perišića i Brozovića, kupio je jako skupi automobil, cijena je milijunska

Piše mozaik sd
31. svibnja 2023. - 15:33

Argetinski nogometaš Mauro Icardi postao je vlasnik jednog od najskupljih automobila današnjice. Kako navode turski mediji, trenutni igrač Galatasaraya počastio se novim modelom Rolls-Royce Boat Tail.

CNN procjenjuje da Icardi u Turskoj ima plaću od gotovo 10 milijuna eura godišnje, a u garaži već ima impresivan vozni park od Hummera H2, Lamborghinija Huracan Spyder, Bentleya Bentayge do Range Rovera.

image

CEO Rolls-Roycea Torsten Muller-Otvos ponosno pozira ispred modela Rolls-Royce Boat Tail

Adrian Dennis/Afp

Icardi je prije nekoliko godina nosio dres Intera iz Milana, a svlačionicu je tada dijelio s hrvatskim reprezentativcima Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem.

Stražnji poklopac se otvara poput krila leptira, a nakon što se dva klizna dijela podignu prema gore, naginju se za 15 stupnjeva kako bi se lakše izvadio komplet za piknik koji uključuje stolice od karbonskih vlakana, suncobran, Christofle posuđe...

Tu je naravno i hladnjak za boce šampanjca.

Ispod dugačkog prednjeg nosa krije se Rolls-Royceov poznati 6,7-litreni V12 s dvije turbine sa 571 KS. Razvoj automobila trajao je četiri godine.

image

Rolls-Royce Boat Tail, užitak piknika

Adrian Dennis/Afp

Iako Rolls-Royce skriva imena svojih klijenata, britanski mediji navode da je kupac jednog primjerka američka pjevačica Beyonce koja je za novog ljubimca na četiri kotača prošle godine izdvojila 28 milijuna dolara, piše Autoklub.

Kako je pisala Slobodna Dalmacija, Icardi je bio poznat po rastrošnom stilu života, on i obitelj mjesečno su za život trošili između 400.000 i 500.000 eura.

image

Britanski mediji navode da je kupac jednog primjerka Beyonce koja je za Rolls Roycea Boat Tail lani izdvojila 28 milijuna dolara

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:22