StoryEditor
Auto motoDEVETO IZDANJE

Auto-moto salon Slobodne Dalmacije i City Centera One ove će se godine iznimno održati u studenome, uz maksimalno pridržavanje svih mjera opreza

Piše Zdravko Juričko
20. listopada 2020. - 08:44
Nikola Vilić/Cropix

Oktanski će spektakl Slobodne Dalmacije, a namjerno ga tako ovom prigodom pretenciozno krstimo, unatoč i usprkos pandemiji koronavirusa ipak biti održan, i to od 4. do 8. studenoga ove godine. Svjesni vrlo složene i osjetljive situacije, i strogo se pridržavajući svih epidemioloških mjera i naputaka, uz maksimalnu prevenciju i odgovornost, potrudili smo se zajedno partnerima i izlagačima očuvati devet godina dugu tradiciju.

Ako smo se do sada s punim pravom hvalili geslom da svaki sljedeći salon ruši rekorde prethodnoga - kako po broju izlagača tako i po broju posjetitelja - ovoga puta ćemo vrlo odgovorno napisati i debelim flomasterom podvući da to ove godine neće biti tako. I ne treba.

Važnije od svega je da se u ovim novonastalim okolnostima ne stvaraju gužve, nigdje, pa tako i na ovogodišnjem Auto-moto salonu, što nikako ne znači da ne možete unutar pet dana trajanja salona odabrati dobar tajming i obići sve ono najbolje što smo ove godine pripremili za vas.

Naučili smo se da se dugi rukavi mijenjaju kratkima točno negdje sa našim salonom, u proljeće, pred uskrsne blagdane, a ovoga puta je zapravo obrnuto, ali ne i naopako. Dolazak u City će vam ove jeseni, točnije između 4. i 8. studenoga ponuditi još jedan užitak i jedinstvenu priliku da na jednom mjestu, izlažući se minimalno, vidite praktično sve što se nudi na tržištu motornih vozila.

image
Joško Šupić/Cropix

Široku paletu probranih modela nemoguće je objediniti na nekoliko novinskih kartica, stoga pozivamo sve one koji mogu, da uz oprez i pridržavanje svih epidemioloških mjera obiđu sve izlagače i izaberu svoje favorite, od premium brendova do najnovijih automobila srednje klase za svaki džep.

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo i posebnu „zelenu liniju“ koja će se provlačiti kroz sve izložbene štandove jer će ponajbolja električna vozila renomiranih svjetskih proizvođača imati ovaj put poseban izložbeni i medijski tretman, na zadovoljstvo svih, a ponajviše naših partnera iz HEP-a, nacionalnog lidera u proizvodnji, distribuciji i opskrbi električne energije, koji je ove godine značajno pomogao održavanju ove smotre.

S nama je ovoga puta i Centar za vozila Hrvatske, stručna tvrtka koja organizira i stručno prati rad svih stanica za tehnički pregled vozila u zemlji. Čvrsto vjerujemo da ćemo nastaviti suradnju u godinama pred nama s ciljem osvještavanja svih vozača i vlasnika vozila o značaju tehničke ispravnosti vozila, čuvajući tako sebe i sve ostale sudionike u prometu od najtežih posljedica.

Uglavnom, opet će tu biti od svega ponešto i za svačiji ukus. Masku na lice i vidimo se u vašem omiljenom trgovačkom centru.

image
Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2021 15:47