More Vijesti

U PRODAJI NOVI BROJ NAUTIČKE REVIJE SLOBODNE DALMACIJE

Sve premijere Sajma nautike u Zagrebu

U PRODAJI NOVI BROJ NAUTIČKE REVIJE SLOBODNE DALMACIJE

Prvi ovogodišnji domaći nautički sajam nadmašio je sva očekivanja, a detaljan izvještaj iz hala Zagrebačkog velesajma možete pročitati u novom broju Otvorenog mora. Uz novitete iz svijeta plovila i brodskih motora, najčitanija nautička revija donosi savjete za zaštitu broda na zimskom vezu, i od olujnog vjetra i od vode, u obliku kiše ili neželjenog prodora mora u trup.
Naš sudski vještak Damir Višić savjetuje koje oblike sigurnosne elektronike nabaviti. Zašto fosilni pogon nema budućnosti i koliko brzo se može ploviti na jedra pregledom povijesnih rekorda analizira poznati jedriličar Krešimir Đakulović.
Svoje dojmove sa Svjetskih ribolovnih igara u Južnoafričkoj Republici iznijeli su osvajači zlatne i brončane medalje, udičarka Marina Mavrinac Matulja i big-gejmaš Dražen Horvat, koji je nakon sat i pol vremena borbe izvukao marlina kapitalca, teškog 200 kilograma. Koje, pak, dozvole morate imati za lov velikih riba u Jadranu pojašnjava ribolovni stručnjak dr. Alen Soldo.
Životnu priču dubrovačkoga Gruža, poznatog broda s dizalicama, razotkrio je doajen Marijan Žuvić.
Uz testove Atlantica 630 Suncruiser i francuskoga gumenjaka Promarine Manta 680, u novom broju pročitajte korisne ribolovne savjete Šime Duvančića i još mnogo toga što Otvoreno more čini najpoželjnijom novinom za sve ljubitelje mora i plovidbe. (O. M.)

Naslovnica Vijesti