StoryEditor
MorePATTEX REPAIR TOTAL

Nakon spajanja, nema razdvajanja

Piše PSD.
4. lipnja 2019. - 15:04

Pattex Repair Total snažno je višenamjensko ljepilo u bočici koje služi za uporabu u interijerima, ali i na vanjskim površinama. Dobro će doći nautičarima, kao i svim ostalim hobi-majstorima budući da lijepi više materijala: drvo, metal, čelik, kamen, keramiku, staklo, tekstil, plastiku i polistiren pjenu. Zbog FlexTec polimera ujedno je prikladno i za fleksibilne materijale. No, treba reći kako nije pogodno za PE, PP i PTFE materijale.
Prije nanošenja, površine moraju biti čiste od masti, prašine i drugih nečistoća. Nakon toga se tanki sloj ljepila nanosi na jednu površinu, a onda obje treba fiksirati trakom ili stezaljkom pola sata. Lijepljene površine su suhe nakon 24 sata i spremne za uporabu – kaže njemački proizvođač, tvrtka Henkel iz Düsseldorfa.
Valja spomenuti kako je ljepilo fleksibilno, te otporno na vodu i temperature u rasponu od -50 do +80 celzijevih stupnjeva. Rok uporabe mu je ograničen na 12 mjeseci od datuma proizvodnje. Snažno Pattex Repair Total ljepilo u bočici od 50 grama u svojim prodavaonicama u Hrvatskoj po cijeni od 31 kunu prodaje Građa. (Ž. S.)

Izdvojeno

02. srpanj 2020 15:51