StoryEditor
MoreGARMIN

MARQ Captain: American Magic Edition je posebno izdanje sata za jedriličare

Piše Ž. S.
16. srpnja 2020. - 09:05
MARQ GARMIN

Garmin je obogatio svoju luksuznu kolekciju satova novim modelom – MARQ Captain: American Magic Edition. Riječ je o posebnom izdanju sata razvijenom zajedno sa svjetski poznatim timom American Magic, koji se priprema za prestižni 36. PRADA Americas Cup.
Moderan, inovativan i funkcionalan sat, atletskih performansi i taktičke izvedbe, kombinira tradiciju i inovacije. Osmišljen je kako bi obilježio baštinu tima s mornarsko plavim silikonskim remenom s crvenim detaljimla, ugraviranim nazivom American Magic na maski.
Sat dolazi s dva dizajnirana zaslona s logotipom – na analognom satu istaknuto je odbrojavanje T-minus za utrku u Aucklandu, dok zaslon digitalnog sata ima siluetu nove jedrilice DEFIANT. Unaprijeđene funkcije za jedrenje uključuju učitane aktivnosti jedrenja, koje nautičarima omogućuju povećanje sportskih performansi, na moru i na kopnu.
MARQ Captain uključuje tri seta vježbi koje su osmislili treneri American Magica: simulacija utrke, test kondicije i intervali sa širokim rasponom opcija koje tim koristi u pripremama.
Sat uključuje više senzora koji prate ukupno zdravlje i stanje tijela, poput ugrađenog mjerača otkucaja srca na zglobu i pulsnog oksimetra. Nakon aktivnosti, korisnici mogu vidjeti podatke o naprednom treningu koji uključuju dinamiku trčanja, maksimalnu razinu zasićenosti krvi kisikom prilagođenu vrućini i visini, kao i savjetnika za oporavak kako bi osigurali da tijelo ostvaruje maksimalne prednosti treninga i smanji rizik od ozljeda.
Inovativni MARQ Captain dolazi s učitanim kartama Europe TopoActive i podrškom za obalne karte BlueChart g3. Ima GPS navigaciju, nautičke profile i vremensku prognozu, uključujući obavijesti za nevrijeme i ostalo. Kompatibilan je sa satelitskim uređajem za komunikaciju i SOS funkciju inReach. Druge funkcije pametnih satova uključuju glazbu, beskontaktno plaćanje Garmin Pay, dnevno praćenje aktivnosti, spavanja i pametne obavijesti usklađene s Apple i Android uređajima.
Ovaj sat sadrži unutarnju, punjivu litijsku bateriju koja traje do 12 dana u načinu korištenja pametnog sata, 28 sati u GPS načinu korištenja, 48 sati u UltraTrac načinu i 9 sati u GPS načinu s glazbom. MARQ Captain: American Magic kod nas po cijeni od 13.690 prodaje tvrtka Garmin Hrvatska. (Ž. S.)

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 14:15