StoryEditor
MaslinaPromo

U Splitu otvorena druga trgovina istarskih vina, sireva i maslinovih ulja – 3 Kantuna

Piše PROMO
20. srpnja 2020. - 12:56
Vina Laguna i najnagrađivanija maslinova ulja Agrolagune još dostupnija splićanimaSasa Stojanovic Sapa +385911013

Agrolaguna, vodeći domaći proizvođač istarskih sireva, maslinovih ulja i vina, u Splitu je otvorila na novoj lokaciji svoje maloprodajne mreže drugu trgovinu pod nazivom 3 Kantuna. Time su građani Splita i njihovi gosti dobili priliku da na još jednom mjestu kupe istarska, prirodna i kvalitetna vina, maslinova ulja i sireve. U novootvorenoj trgovini, na tržnici Sućidar (Vinkovačka 2) ljubitelje kvalitetnih proizvoda očekuje velik izbor Vina Laguna, Ol Istra maslinovih ulja i sireva Špin.

image
Agrolaguna širi maloprodajnu mrežu
Sasa Stojanovic Sapa +385911013

Nakon dvije godine od otvorenja prve trgovine 3 Kantuna na Cankarevoj poljani iznimno se radujemo zbog širenja naše maloprodajne mreže u najvećem dalmatinskom gradu. Split krasi bogata tradicija, veličanstvena povijest, ljepota prirodne i kulturne baštine te vrhunska gastronomija. Zato otvorenjem nove trgovine 3 Kantuna želimo dodatno doprinijeti splitskoj enogastro ponudi - istaknula je Sanela Čoga, voditeljica maloprodaje u Agrolaguni.

image
Bogata ponuda istarskih sireva Špin
Sasa Stojanovic Sapa +385911013

Bogati asortiman proizvoda Agrolagune nudi visokokvalitetna vina s kontroliranom oznakom izvornosti ZOI, ekstra djevičanska maslinova ulja od više od 65 tisuća stabala maslina te sireve koji se proizvode isključivo od svježeg domaćeg mlijeka. Dugogodišnja tradicija Agrolagune povezuje moderni pristup i visoku kvalitetu lokalnih proizvoda iz sve tri kategorije, što potvrđuju brojne nagrade na prestižnim domaćim i svjetskim natjecanjima, a iznimnu kvalitetu već godinama prepoznaju i kupci.

Ugodnoj atmosferi na proslavi otvorenja u Splitu pridonijele su vrhunske delicije pripremljene kombinacijom proizvoda Agrolagune i PIK Vrbovec gdje su se sljubili okusi Mediterana s ukusnim mesnim specijalitetima.

image
Nova trgovina trgovina Tri kantuna na tržnici Sućidar u Splitu
Sasa Stojanovic Sapa +385911013

Agrolaguna u svojoj maloprodajnoj mreži ima dvije trgovine u Poreču, jednu na tržnici, a drugu u sklopu podruma i uljare u Mate Vlašića 34. Slijede trgovine na Štangi u Rovinju, potom na obali u Rijeci te na Cankarevoj poljani u Splitu. Nakon otvorenja nove trgovine u Splitu, uskoro se očekuje i otvorenje u Zagrebu na Trešnjevačkom placu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2021 17:24