StoryEditorOCM
GlazbaNajluđi show u gradu za oproštaj od lita

​Najbolji splitski komičari i doktori puknuća donose jedinstven provod u ljetnom kinu Bačvice!

Piše Croatia Tickets
15. rujna 2022. - 10:06

„Za sam kraj lita, zadnja dva dana, sprema se događaj koji utjelovljuje pravi splitski đir – zajebanciju i muziku!“ – Tako ekipa SplickeScene najavljuje svoj nadolazeći nastup, ali ne samo svoj!

Idući tjedan moći ćete uživati uz stand-up show i koncert u ljetnom kinu Bačvice, jer 21. i 22. rujna za vas nastupaju SplicaScena i Kuzma & Shaka Zulu!

Komičari SplickeScene već godinama nasmijavaju, ne samo publiku u gradu pod Marjanom, nego diljem Hrvatske i šire. Redovito osvježavaju svoj repertoar i stalno donose nešto novo. Ovom prilikom izvode presjek najboljeg materijala prošle sezone, tj. sezone 2021./2022. Što su u tom razdoblju doživjeli i što im je sve palo na pamet ispričat će vam u ljetnom kinu Bačvice. Ova „splitska“ ekipa – Tomislav Primorac (Hercegovac), Ivica Lazaneo (Bračanin), Ante Travizi (Talijan), Josip Škiljo (Vlaj) i Vanja Dobrijević (Šibenč… Srbin) nasmijat će vas do suza, a nakon njihova nastupa show se nastavlja uz party za ekipu.

image
Nikola Radovani

Lani je SplickaScena rasprodala ljetno kino za kraj ljetne sezone. Momci, ove godine ponovno ste tu. Postaje li zatvaranje sezone na Bačvicama nešto tradicionalno?

Svakako se nadamo da postaje tradicija. Lani je bilo odlično pa smo odlučili to ponovit, al‘ dignit sve skupa na višu produkcijsku razinu. Ove godine imamo dupli show. Dva dana za redom, a nakon svakog stand-up show-a ide glazbeni program. Želimo da se ljudi dobro nasmiju i nakon toga ostanu družit se uz muziku.

Zašto baš Kuzma & Shaka Zulu?

Kako zašto!? To će bit fenomenalan show! Ovo je party za svakoga ‘ko voli splitski đir i zajebanciju. Zato smo nazvali ovo „Puknuta ekipa za kraj lita!“. Radimo ovo najprije za svoj gušt, jer ćemo mi bit u prvom redu i razbacat se uz njihove hitove! Bila nam je to davna želja da se nekako spojimo, a sad se to napokon ostvarilo. Želimo da ljudima ovaj događaj ostane u sjećanju ka nešto šta im je obilježilo lito, da im to bude izlazak koji će prepričavat.

image
Boris Kovacev/Cropix

Ne smimo zaboravit našeg DJ Angela koji će rasplesat ekipu u sridu. To je zajednički zadarski prijatelj našeg kolektiva i Kuzme i Lea. Mi smo u pravilu česti gosti kod njega u Zadru, a doša je red da on dođe malo i kod nas.
 

Otprilike znamo što očekivati od glazbenog programa. Što publici donosite vi svojim stand-up nastupom?

Donosimo sve ono šta smo stvarali kroz zadnjih godinu dana. Dobro, ne sve, nego ono najbolje. Pisali smo redovito novi materijal od prošle jeseni do ovog lita. Trudili smo se bit šta kvalitetniji i sad ćemo napravit presjek prošle sezone, okrunit taj dio opusa baš tu di smo ga stvarali i brusili – doma.

Zatvarate staru sezonu. Kakvi su planovi za nadolazeću?

Plan je malo predahnit nakon Baća. Al‘ samo malo. Onda od desetog miseca pićimo dalje s nastupima. Svakako nastavljamo s „Novim bazama“, ostalim solo i tematskim show-ovima. Doma ćemo bit najredovitiji, a pojačat ćemo tempo u Dalmaciji i šire. Čekaju nas gostovanja na sjeveru zemlje, Istri, Srbiji, Crnoj Gori… Jedno je sigurno, nabit ćemo kilometražu.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Da rezimiramo, iduću srijedu (21.09.) nakon stand-up izvedbe slijedi glazbeni program uz DJ Angela, a u četvrtak (22.09.) odmah poslije komičara na pozornicu se penju legendarni Kuzma & Shaka Zulu! Na ovaj dvojac ne treba trošiti riječi, doktori puknuća će svoju provjerenu terapiju vrhunske zabave primijeniti na sve koji budu u publici!

Lito ide mala i kalendarski i klimatološki pomalo svom kraju, a na vama je da se oprostite se od ljeta na dosad nezabilježen način uz ovu puknutu ekipu!

Ulaznice za stand-up show prve večeri (srijeda 21.09.) vrijede i za koncert nakon stand-up showa drugu večer (četvrtak 22.09.), a dostupne su putem sustava CroatiaTickets.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 22:55