StoryEditor
Film & TVŠIFRA KARANTENA

Sve je otkazano, za vikend postoji ozbiljna prijetnja da umrete od dosade, no ipak nije sve tako crno: Kino Mediteran časti besplatnim filmovima

Piše PSD
14. ožujka 2020. - 06:26
Prizor iz norveškog filma 'Van sebe'

Besplatno, a dobro. Jako dobro!

Zvuči nevjerojatno kad vam netko kaže da dobar sadržaj, i to jako dobar, nudi besplatno, nerijetko to bude i neka "navlakuša", no u ovom slučaju riječ je o živoj istini.

Sjajna ekipa iz Kina Mediteran, momci i cure okupljeni oko Alena Munitića koji u Splitu organizira Festival mediteranskoga filma, odlučili su u ova krizna vremena na jedinstven način počastiti ljubitelje filma. Dobrog filma. I to jako dobrog.

Kad već zbog globalna straha od novog koronavirusa nije uputno ići u kino, odnosno kad svi savjetuju, pa čak i predsjednik države, da ostanemo doma ako možemo, onda to ne znači da filmofilima mora biti dosadno. Dapače.

Na stranici www.kinomediteran.hr/vod na meniju se nalazi 20 dobrih, jako dobrih, filmova koje do daljnjega možete pogledati - besplatno. Potrebno je tek ukucati kod KARANTENA - ne moramo valjda objašnjavati čemu ovakva šifra - pri čemu je važna napomena kako je broj kodova neograničen.

Postoji tek mogućnost da će se stranica, zbog velika interesa, nešto sporije otvarati, no iz KIna Mediteran poručuju kako nema panike, bit će dovoljno malo strpljenja, jedan "refresh" i film će moći početi.

I još nešto (umalo zaboravismo), svi filmovi imaju hrvatske titlove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 07:40