StoryEditor
Kolumnešolta, dan D

Treneru Bijelih danas je biti ili ne biti: Burić drugi, a glava mu na panju

2. studenog 2019. - 09:19
hajduk_varazdin39-05

Burić, dan D... Dakle, do toga je došlo. Takvo je ozračje, nije da podižemo histeriju, ali ako danas Hajduk opet izgubi u Velikoj Gorici, dvaput u četiri dana... Ma niti neodlučeno ne bi naročito ublažilo gorke dojmove s gostovanja kojih je i sam trener svjestan.

E sad, koliki mu je kredit? Sa svih sedam pobjeda kod kuće i s drugom pozicijom na ljestvici, trebao bi imati snažniji kredibilitet, međutim, trenerova je sudbina poznata, danas jesi, sutra nisi.

Evo Igor Tudor, taman je dobio otkaz u Udineseu, 11 golova u dvije utakmice je inkasirao i sve mu se srušilo, slobodan je. Taman i to da nadolije ulje na vatricu raznih kombiniranja.

Ne pripremajmo ražanj, zec je još uvijek u šumi. A koliko god Burić tumarao šumom igrača i svijećom tražio – igru, dotle i njemu fali neki igrač-svjetionik, veće klase pa da mu rasvijetli stazu, pomogne mu, zavrzlame na terenu riješi – sam. Na radost trenera!

Za ukusno jelo treba i slasnih sastojaka, nije sve u kuharu.

Kako su nam ono rekle kolege zagrebačke “pa kaj vam je to čudno da je ovaj Hajduk izgubil od Gorice”?! I još, “a da vam apetiti u odnosu na momčad nisu nešto nerealno visoki”?!”

Hajduk je drugi na ljestvici, a kad je to zadnji put bio?! I to je istina.

Međutim, usprkos (svim) pobjedama u Splitu, ako se ne promijeni kurs na gostovanjima, teško će se Burić održavati za kormilom. U biti, danas (mu) je biti il’ ne biti!

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 07:44