StoryEditor
KolumneEvolucija jede svoju djecu

Što se događa? Iz Hajduka otišao kondicijski stručnjak, odlazak je najavio šef skauta, a objavila ga je i voditeljica marketinga i prodaje

7. ožujka 2018. - 19:36
poljud_radovi7-190716

Gigi, pa Saša, evo sada i gospođa Željana... Zaredali su odlasci Hajdukovoj logistici.

Otišao je kondicijski stručnjak, najavio odlazak i šef skauta i desna ruka sportskog direktora, a uza sve to objavila je odlazak i voditeljica Odjela za marketing i prodaju. Nakon tri mjeseca prepušta funkciju, ugovor neće biti obnovljen, navodno je jučer bio zadnji dan.

Sastavila je Udovičić objavu na društvenim mrežama, a istodobno i zatvorila svaku daljnju priču. Ona “svoja iskustva” odnosi sa sobom.

Također je i Febbrari rekao da mu nije do rasprave, eno je već u Italiji kod kuće od prošlog tjedna; dobio je na dar Hajdukov dres s potpisima svih igrača što smatra izuzetnim priznanjem za svoj odnos prema poslu.

Bjelanović je pak naveo “privatne razloge”, friški je tata i stoga redovit na relaciji Zadar – Split, što mu je previše obveza.

Međutim, uvijek bismo stavili ruku u vatru da (i) njegov silazak s funkcije ima dublje razloge, unutarnje nezadovoljstvo. Nerealiziranost. Ili sudaranje kompetencija. Osjećaj da nije neophodan. Pa što da gubi vrijeme. To bismo rekli za Gigija i Sašu, sami odoše.

Kod gospođe Željane dojam je kako se s odgovornima u klubu nije našla na zajedničkoj valnoj duljini. Tako barem iščitavamo njenu objavu.

Javnost se pita, odjednom troje odoše, zašto, kako? Što se, po vragu, događa?

Ništa zbog čega bismo padali u nesvijest. Netko reče revolucija..., a zapravo je točno – evolucija jede svoju djecu!

Iskorak koji treba napraviti, donosi nesporazume. Poglavito glede marketinga.

Samo Hajduk živi vječno, a projekt je neupitan. Likovi se pak mijenjaju, a izvođači svakim danom otpuštaju. I novi primaju.

A vrijeme je najbolji sudac.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 12:58