StoryEditor
KolumneSVAKA KUNA PUTA 25

Ovu priliku ne smijete propustiti! U subotu poderite kladionice, uzmite im lovu i obogatite se! Evo što vam nude...

Piše Frane Vulas
8. ožujka 2018. - 09:31
novac1-130208

Evo kako ćete se obogatiti! Ovo je vlak koji se baš ne propušta. Vaša velika šansa je - "el dinamico".

Pred stotine zagriženih navijača koji će uživo svjedočiti tati (i kćeri) svih derbija u subotu će na travnjak Maksimira istrčati veliki rivali Dinamo i Lokomotiva. Monotona povijest njihovih međusobnih ogleda u HNL-u u kojima je Dinamo dosad od 27 susreta slavio u 26 očito je jako dobra poznata i kladionicama.

To je ljudima i posao. Pa je tako u jednoj od njih koeficijent na pobjedu Dinama 1.10, na neriješeni ishod koji se jednom nećete vjerovati čak već i dogodio 8.00, a na slavlje Lokomotive (riječ slavlje molimo uzmite s rezervom) koeficijent je čak 25!

Navali narode, dok je "duja" još u ponudi. Kad je maknu, plakat ćete. Potencijalna zarada na samo jednom susretu je ogromna. Koeficijent je kao da Dinamo igra protiv četvrtoligaša.

Naravno, mnogima vjera uopće ne dopušta da se klade na Lokomotivu i(li) Dinamo. Bože sačuvaj.

A što nema veze samo s navijačkim opredjeljenjem. Više s borbom protiv obiteljskog nasilja, incesta. A ne zove "žrtva" plavi telefon, kada su plavi i jedni i drugi?!  

I kladionice su dakle od Lokomotive digle ruke. Ali kad jednom rukne... Ne može se valjda dogodit' da netko u 28 susreta ne može pobijedit' Dinamo.

Pa makar to bila Lokomotiva. Ili ipak može? Očito od klasičnih zakona, pravilnika, nema pomoći, ili se ne primjenjuju. No, kad se protiv tebe urote dva najjača zakona svijeta, Murphyjev i kada ti onaj velikih brojeva okrene leđa, nema ti pomoći.

#DINAMO#LOKOMOTIVA

Izdvojeno

04. srpanj 2020 15:08