StoryEditor
Kolumnealfi i omega

Najbolji igrač, a prodaje se za sitniš?!

3. veljače 2016. - 17:51
slaven01

Odjednom hrpa ponuda za igrače Hajduka, ali nije li to odljev nogometaša iz Poljuda u - bescjenje? Jer, cifre koje su dosad izišle vani za Gorana Milovića, pa Miju Caktaša, a i Lovru Kalinića prije toga nisu bogznašto.

Istina je: Hajduku prijeti izgubiti osovinu momčadi Kalinić – Milović – Caktaš..., a to nije malo.

I za koji novac? Koliko će za njih zaraditi? Premalo.

Zbrojimo, bit će bolje jedino ako se za Kalinića pojave bogati Englezi, ako Aston Villa preskoči Bešiktaš i Lazio. I još Sušić postigne neku cijenu...

Međutim, odlazak najboljeg igrača jeseni Mije Caktaša za svega milijun eura odštetne klauzule ostavlja gorak okus u ustima.

Najbolji igrač Hajduka prošle jeseni - milijun eura. Ispada odmah da je cijela momčad sasvim podcijenjena, ako je takav slučaj s najboljim nogometašem.

Caktaš je bio najbolji i njegov odlazak doista je sitniš poslije dojmljive jeseni u kojoj je igrao odlično i zabijao golove. Sva trojica reprezentativaca da odu, Kalinić, Milović, Caktaš, a utržak sasvim sitan.

Naravno, svaki igrač ima svoju priču, kako i zašto, ali poruka koja se šalje nije optimistična, dapače. Tanak se inkas sluti.

Caktaš se pozdravio sa svima, odlazi danas u Rusiju po svoje "rubine", na vidjelo je izašla odštetna klauzula, a uz trakavicu koju pratimo glede kapetana Gorana Milovića ostaje nam okus – bescjenja.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 21:26