StoryEditor

Na Dinamo - Split igrajte manje od tri gola

19. kolovoza 2016. - 12:50
kla00

Nakon ljetne pauze i dvotjednog godišnjeg odmora, evo me opet s vama u pokušaju da nešto zaradimo, a ako ne da barem pokušamo zaraditi na nogomentim parovima.

U Zagrebu Dinamo dočekuje Splita koji ima čeličnu obranu. Nije ona bila čelična dok ju novi trener Vjeko Lokica nije posložio da bude takva. Domaćin je umoran od teške utakmice sa Red Bullom, a opet ne smiju zanemariti ni domaće prvenstvo dok će Split probati izvući bod, što mu je do sada u gostima u dva navrata i uspjevalo. Na ovoj utamici igram opciju manje od tri gola.

Watford dočekuje Chelsea koji je sretno,ali ne i nezasluženo u svom dvorištu dobio Bilićev West Ham. Watford zna igrati zatvoreno, ali novi trener Chelsea, Talijan Antonio Conte će sigurno ići na pobjedu koju će i ostvariti, mada mu špice i nisu baš uvijek na razini, ali zato obrana i vezni red radi li radi i iz toga se mora roditi pobjeda.

Stoke dočekuje Manchester Citya i koliko god crverno-bijeli znaju biti težak domaćin, to se ovdje neće dogoditi pa će "građani" ostvariti još jednu pobjedu. Jer ekipa u kojoj znaju biti rezerve jedan Otamendi, Navas, Zabaleta, Clichy, Fernando, Hart, Sagna, Delph uistinu nema izgovora ako ovdje zataji.

Povratnik St. Polten dočekuje Sturm koji je postao respektabilna momčad pogotovo nakon nedavnih pobjeda nad liderima Austrijom iz Beča i Red Bull Salsburgom. Istina ovaj dvojac su nakantali sa dva razlike u svom dvorištu, a ovo je ipak gostovanje. No ne nadam se njihovom kiksu nego igram dvojku na Sturm.

Umorna Austrija (igrali predkolo Europskih kvalifikacija sa Rosenborgom) dočekuje potetni Altach koji briljira bolje nego Sturm i nalazi se na prvom mjestu. Između dvojke na Altach i opcije - više od dva gola, ipak igram na ovu potonju jer znam da gosti neće skinuti gaće i da će pokušati dobiti umornog domaćina.

Pet u glavu:

1. Dinamo - Split manje od tri gola
2. Watford - Chelsea 2
3. Stoke- Manchester City 2
4. St Polten - Sturm 2
5. Austrija - Altach više do dva gola

SRETNO!

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 14:20