StoryEditor
Kolumnemarkov x - nova kolumna

Marko Didić: Teška srca ću kao navijač Barcelone morati igrati jedinicu na Reala

Piše PSD.
24. listopada 2014. - 12:00
Pogađati bilo šta je vrlo nezahvalno, a još je nezahvalnije savjetovati druge da to čine. Svjestan sam toga dok pišem prve retke ove moje kolumne u kojoj ću vas savjetovati koji sedam parova trebate odigrati tijekom
petka i u dana vikenda, a da vam i idući radni tjedan počne sa osmjehom na licu i kojom kunom više u džepu.

Cilj mi je da u džepu u ponedjeljak imate više kunica nego što ste uložili! Zato ove parove ne igrajte u glavu nego uvijek igrajte sistem 5 od 7.

Koliko će ova moja kolumna trajati ovisi o mojim točnim prognozama i u vašoj volji da me slijedite u savjetima. A i kada nas ne bude išlo,molim vas za strpljenje jer uspjeh će morati doći.

Nisma pobornik igranja tiketa "u glavu" kako se to u žargonu kaže pa ću vam u ovoj kolumni predložiti sedam svojih parova koji mislim da mi mogli proći a koficijent na svaki par prelaz koeficijent 2.

.A vi znajte da je ovo ipak klađenje i molim vas - bez forsiranja velikih uloga. Ako me poslušate, nećete postati ovisnici, frižider vam neće ostati prazan, a u džepu se može zalijepiti i koja kuna.

U derbiju španjolske lige teška srca ću kao navijač Barcelone igrati jedinicu na Reala jer mislim da je u ovoj fazi teško zaustaviti Ronalda i društvo bez obzira na svu genijalnost nekih igrača "blau-grane".

U slovenskoj ligi vrijedi igrati jedinicu na Domžale jer je Koper u popriličnoj igračkom i voljnom rastroju sa 40-godišnjim Hasićem na golu koji ne može obraniti ništa.

Livorno u talijanskoj drugoj ligi nema milosti prema nikome pa ne vidim zašto bi imao milosti i sa Speziu koju vodi naš stručnjak Nenad Bjelica, dakle jedinica na Livorno.

U jako dobroj seriji je i talijanski drugoligaš Frosinone koji igra u gostima protiv Virtus Entelle. Iz devet utakmica imaju pet pobjeda , tri neriješene i samo jednu izgubljenu utakmicu. Virtus ima virus domaćeg terena gdje rijetko pobjeđuju, a do sada su u devet kola samo dva puta pobjedili i dva puta remizirali. Nadam se da neće remizirati i sada.

S obzirom na ludu hrabrost igrača turskog Akhisara koji su predvođeni Grkom Theofanisom Gekasom pobjedilili i Fenerbahčea i Kasimpasu igrat ću na njihovu pobjedu protiv Karabuka. U šest odigranih kola ljudi imaju
četiri pobjede, a Karabuk samo jednu.

Na utakmici Bayer Leverkusena i Schalkea igrat ću da će biti postignuta više od tri gola (koeficijent 2,25), a više od tri gola igrat ću i na utakmici Eintracht Frankfurta i Stutgarta gdje je koeficijent 2,63 na tu opciju. Sve četiri njemačke ekipe se jednostavno ne znaju braniti, a niti to njihovi treneri hoće.

Moj sistem 5 0d 7:

Real - Barcelona 1
Domžale- Koper 1
Livorno-Spezia 1
Virtus Entella- Frosinone 2
Karabuk- Akhisar 2
Bayer Leverkusen- Schalke više od 3 gola
Eintracht Frankfurt- Stuttgart više od 3 gola


SRETNO!

MARKO DIDIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 05:58